ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев официално се обявиха срещу Салерно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:07 / 18.02.2010Коментари (110)10191
© Plovdiv24.bg
Двете основни организации от фенове на Ботев Пловдив - Фен клуб Ботев 1912 и Обединени фракции Бултрас разпространиха декларация, в която заявяват официално, че няма да подкрепят по никакъв начин отборът, който Франческо Салерно и Димитър Христолов твърдят, че се подготвя някъде из Италия и ще започне шампионата другата седмица. Феновете призоваха италианецът Салерно изобщо да не стъпва в Пловдив. Привържениците се обявиха и против действията на полицията пред БФС вчера, когато няколко полицаи охраняваха Димитър Христолов, който е един от най-големите длъжници на държавата. Plovdiv24.bg публикува цялата декларация:

За пореден път, надяваме се за последен, Христолов, Салерно и компания, правят опит да измамят футболната общественост в град Пловдив, болееща за проблемите и състоянието на най-стария български футболен клуб! Дали футболният съюз и държавата, като такава, ще позволят гаврата да продължи, можем само да гадаем.

Но след вчерашната закрила на един селски тарикат и престъпник с парите на данъкоплатците и ползването на Полицията като лична охрана, нещата започват да стават ясни. Дали името на това бряговско чудо на природата няма да се окаже до това на Батков и компания в папките на бившата ДС.

Ние, привържениците и ветераните на футболен клуб "Ботев" Пловдив, сме длъжни, в този критичен момент, да припомним нашето ясно и категорично становище!

Това недоразумение, което се "подготвя" в Италия, не е нашият "Ботев"! Кухото откъм съдържание "АД", чиито собственик е лицето Христолов, е юридическият наследник на традициите и историята на нашия любим клуб. Това е точно толкова вярно, колкото и фактът, че същите тези традиции и история, в лицето на феновете, легендите и пловдивската общественост, не познават Христолов, Салерно, Борго, Реки и т.н., като част от тях!

Фарсът, който в момента се разиграва, след поредните нагли и безумни изказвания на Франческо Салерно, ни прави още по-сплотени! Същият този "бизнесмен" няколко месеца лъжеше, че клубът вече е негов и Христолов няма нищо общо. Ние повярвахме веднъж на неговите лъжи, втори път няма да има! Наглостта, с която въпросното лице се изказва, че трябва да сме му благодарни, че спасява "Ботев", както и смехотворният опит за "подкуп" към привържениците, са достатъчно ясни сигнали за липсата на разлики между него и лицето Христолов!

Приказката свърши, пак сте си същите мърши!

Салерно, призоваваме те цивилизовано: не идвай в Пловдив! Ти си затворена страница за нас! Нито фиктивната продажба на клуба, нито поредните гръмки обещания, този път ще свършат работа! Върви си с мир!

Феновете на Ботев не се предават!!! Феновете на Ботев не се продават!!!

Не разбереш ли ясно това послание, Пловдив ще е твоето лично Ватерло! Пренебрегнеш ли това, което ти казваме сега, ще чакаме с интерес теб и всички футболни бездомници, които си събрал някъде в Италия, за да ви поздравим сърдечно с:

"Добре дошли в АДА!"

Обединени фракции "Бултрас"

Фен клуб Ботев 1912

Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
кой е автентичния Ботев- от 22, отпреди или след АФД, или само този на брокерите, ами на Нинов, ами този дето стоянов го спаси от изпадане, ами мача със севиля дето искахте да купите съдията от автентичния ли е или което не ви харесва е извън автентичния. Може би автентичния само бие, а загубите са на чуждия - е тва и при комунизма щеше да е нагла историйка. ами отборите които сте победили - те автентични ли са? когато сте били добри и сте победили тва да се признае, ами ако сте били отбор със собственик по-беден от христола, тва брои ли се
-3
 
 
За Жърлтите най-добре ще е да си направят нов отбор и да играят при аматиорите кадето им е мястото :Д:Д:Д
+3
 
 
мом4ета аз сам локомотивец.но ви желаиа успех.махаите ги тиа мрасници.
-2
 
 
Еиии с тая декларация утрепахте змея, направо Торсида Сплит ряпа да яде в сравнение с вас, и тва "Добре дошли в АДА!", няма по голям смях. За 11 години нямахте един контакт с Христола, сега хванахте дебелия да плашете, като гледам добре сте го уплашили даже вече и акции раздава. Лузъри
+1
 
 
Аз ти препоръчвам да не умуваш много, щото автеничният Ботев си е този в момента. Колкото да не ви се ще, щи правите нов Ботев 2010. И статистика му почва от 0. Сори!
0
 
 
Препоръчвам на всички ботевисти да използват израза "Възстановяване на автентичния ФК "Ботев" /Пловдив/, а не "Създаване на нов Ботев!!! Салерно=Христолов=убийствена селяндурщина. Свободен истински "Ботев"/Пловдив/!!!
+4
 
 
Пичове,не че ми пука много много,обаче в момента ви използват....и то яко ви използват!!!Дето се вика-КЪСАТ ВИ ОТ ПАША!!!-Внимавайте,и най-вече бъдете единни!!Успех!!!!
+4
 
 
вижте какво стига сте се възрзвали на напразни надежди истинското спасение на автентичния нашия БОТЕВ за който всияки милеят е фалит на селяка и оздравителна просграма след това както схемата на берое няма ли да ви е кофти с новия отбор ще се прекъсне приемствеността няма да сме най-стария отбор или пък вярвате на шепа хора бюреков, андреев и още като тях които гледат единствено собствената си облага и ги боли х*я за нас а ?? мислете малко с тези глави на раменете си те са за това недейте вярвайте сляпо лапачката е концесията която всички искат и селяка и салерно и андреев и со и не им пука за отбора ще си живуркаме като асансьор между а и б група с тези хора и тва е просто и феновете трябва да участват в ръководството
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: