ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС решава утре за Ботев, чакат Салерно на летището
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:56 / 23.02.2010Коментари (63)7818
© Plovdiv24.bg
Българският футболен съюз ще решава утре съдбата на Ботев Пловдив. Спортно-техническата комисия трябва да вземе решение дали да допусне групата футболисти на Салерно и Христолов до участие в шампионата. От централата настояват да бъдат изпълнени поне три задължителни условия - да се платят 100 000 лева задължения към БФС, да възстановят разходите по разглеждания в Лозана казус с Георги Христов и да се картотекират 20 футболиста.

Днес малко преди 6 часа на летище София се очаква да кацне Франческо Салерно, научи Plovdiv24.bg. Там се очаква да има и агитка от фенове на "канарчетата", които за пореден път да му заявят ясната си позиция, че не го желаят в Пловдив. Преди няколко дни под декларация срещу Салерно се подписаха двете организации, обединяващи всички фракции фенове на Ботев - Фенклуб 1912 и Обединени фракции "Бултрас".
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много интересно как ще се картотекират 20 футболиста след като по правилник за да картотекираш трябва да са платени задълженията към разтрогналите по вина на клуба. Или след "казусите" Илиев, Въндев - Сливен и отказа на ЦСКА да си плати дължимото за Минев и Саидходжа, правилника вече не важи? Е ми така е справедливо, щом не важат правила за Лечков и Титан, що да важат и за Митьо?
+3
 
 
Към всички празноглави локомотивци:Велика история,Велик клуб,Велико име.Знаете ли какво е това?Ще ви кажа-не се мъчете да измислите отговора,ще ви улесня-това е САМО"Ботев-Пд".
0
 
 
мафия,мафия,мафия,мафия.....на самолета и обратно за италия.нов ботев без христоловци и цалерновци.
+1
 
 
Като гледам освен вълнуващите се турско-азербайджано-косовски въпроси в грешни теми май само ботю остана да подклажда огъня на Христоловата завера. Това е добре. Вчера по това време имаше доста лапнишарани на италианска захранка.
0
 
 
кво толко се разпенихте до края на седмицата сичко ще стане ясно. а вие циганета видяхте че се свършва нащта мъка и се на а'''''те страх и злоба маика такае великите са си велики вие си оставате циганета и стига му го лапахте на тоя командос негово тва негово онва пок вие с чалгаджия на чело еи нещастие циганско
0
 
 
Демби ако го скиват в Холивуд , веднага ще го дръпнат да играе Шрек в игралната му версия.
+1
 
 
Не щяхме брокерите, не щем Селския, не щем Ирена Кръстева и обръча на ДПС, не щем Борго, не щем Реки, не щем Салерно... Жалко обаче, че освен Салерно в тоя момент други кандидати вече няма. Е, има двама-трима, които дават пресконференция, че ще помогнат с каквото могат... И аз ще помогна с каквото мога (ама като имам 20 лева в джоба до края на седмицата не очаквайте много). Дано да съм лош пророк, но ако продължаваме да викаме против целя свят, то повече никой няма да се навие да си налива парите в Ботев. Сами си направихме така да бъдем смешни и жалки. Колко години вече сами хвърляме кал срещу отбора си, вадим го от групата, издействаме наказания, глоби, мачове без публика, мачове на чужд терен - скорошния край е логичен завършек. Толкова години нито БФС, нито БКП, никой не можа да затрие Ботев, трън в очите на софийските примадони, а сега 10 кресливи фена ще им свършат мръсната работа, ще сложат край на Ботев, щото буферите така им дават акъл по форумите... Да изпадаме вече и да се свършва. Но ако мислите, че ще дойда да гледам цирка на ДПС или цирка на Бареков във В група - ще има да почакате!
0
 
 
КРАЯТ НА СЕЛСКИЯ НАБЛИЖАВА И ВСИЧКИ ЦИГАНИ ОТ ДЖАМИЯТА ВИЯТ НА УМРЯЛО...ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА КОМПЛЕКСАРИ БОТЕВ ИМА НАЙ-МНОГО ПУБЛИКА В БЪЛГАРИЯ СЛЕДОВАТЕЛНО Е НАЙ-ОБИЧАНИЯ ОТБОР,И ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НИКОГА...А ВАС И ОТБОРЧЕТО НА ЦИГАНИТЕ,НА КОНДУКТОРКИТЕ И КЮСТЕНДИЛ НАВСЯКАДЕ ВИ ПОСРЕЩАТ С ТОВА КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ МОЩНО ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ И ТОВА СЪЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НИКОГА.ВИЙТЕ СИ НА ВОЛЯ МУРГАВИ ПСЕТА...ХАААААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАААААХАХАХАХАХАХА
-5
 
 
Тва толкова ограничени като феновете на ботев няма.Реваха,че няма пари,а сега като може да има,пак реват,че не им е симпатичен спонсорът.Вие сте нагли хора за тва сте на такъв хал.
+2
 
 
САЛЕРНО ГИ ПОДКАРА НА ПАША В ЛИВАДИТЕ НА МИТКО КОМАНДОСА !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: