ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Само италианците останаха в Ботев, те си тръгват ако в сряда няма сделка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:00 / 26.11.2009Коментари (28)12729
© Plovdiv24.bg
Серджо не каза нищо пред обществеността
Българите в Ботев Пловдив обявиха окончателен бойкот днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. След над четири часа на стадиона от 10 сутринта до 2 следобед, футболистите останали наследство от Христолов, които са вече осми месец без заплати отказаха да тренират. За разлика от предните бойкоти, този път всички български футболисти са обединени и няма да подновят тренировки, докато Димитър Христолов не се раздели окончателно и официално с клуба.

За разлика от тях "италианските" футболисти - чужденците, които дойдоха през последните 3 месеца, сред които има французи, футболисти от държави от Южна Америка и Африка,  ще продължат тренировките и ще изиграят срещата с Локомотив Мездра. Крайният срок обаче е сряда. Ако до тогава няма сделка, Ботев няма да завърши шампионата.

През четирите часа на стадиона всички в Ботев се бяха скрили и заключили в стадиона. Поради липсата на преводач единствените уж-ръководни органи в Ботев - Малу Мпасинкату и Серджо Борго отказаха да дават изявления и оставиха случилото се в съблекалните в мъгла. Лилчо Арсов, който се изяви като лице пред медиите и каза, че ще отговаря на всички въпроси, всъщност направи завой на 180 градуса и каза: "Каквото се случва в Ботев си е наша работа и вас не ви интересува", явно визирайки феновете на клуба, които тънат в неведение. Другите футболисти също отказаха да казват каквото и да е, казвайки само "Не ни занимавайте с глупости". По разбираеми причини италианците също не казаха нищо пред медиите.

Единствен като мъж се показа домакина на отбора Стойчо Димитров, който каза, че оправдава действията на българите в тима и е било крайно време да направят тази стачка. "Не може осем месеца само да ни хвърлят сено и да играем. Тези италианци дойдоха, само раздаваха правосъдие, без да има нищо насреща".

Лидерът на фенклуба "Ботев 1912" Божидар Божилов пък каза само: "Българите може да бойкотират, в този отбор има италианци. Те ще изиграят следващия мач, но ако до сряда няма сделка, ще си тръгнат".

По всичко изглежда, че на утрешната тренировка ще бъдат само "италианската" група футболисти, а българите най-вероятно спират тренировки и ще излезнат с декларация пред медиите.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
цитат:
Лидерът на фенклуба "Ботев 1912" Божидар Божилов пък каза само: "Българите може да бойкотират, в този отбор има италианци.
демек българите да духат супата, така ли? какъв фен може да е този - сигурно е на хранилка при бате Митко. Призовавам футболистите на Локомотив да последват колегите си от ботев, ако днес не им платят заплатите.
0
 
 
Викам, независимо продажба или не на Локо или Ботев, време е да се даде отпор на мафията БФС! Да спрем да говорим и да спретнем по един протест. Ние на единия ден, вие на другия и така... Противници, но заедно в една борба, за една кауза! Който се познава с тартори на Локо да говори с тях, който с нашите тартори да повдигне въпроса сериозно. Аз мога да говоря с хора, но не се познавам толкова добре с тях, та да ме вземат на сериозно, но пак е някакво начало.
+1
 
 
Когато ние протестирахме пред стадиона и приканвахме БГ футболистите да ни подкрепят,те избраха да подкрепят селския.Сега защо стачкувате.Когато се върнахте от знайни и незнайни отборчета за да играете в А гр,нима не знаехте че ще играете без пари.Защо не стачкувахте,преди да се появят италианците.За какво да ви плащат .....за големия успех който постигнахте,0 точки и г.р 2:17 за 7 мача.И след този "грандиозен" успех вие стачкувате за пари.Не ,вие трябва да си платите,че срамите фланелката на БОТЕВ.
+1
 
 
Аз като разправях че мойте приятели софиянци ми се смееха като им казах че не ме интерисува нито ЦСКА нито Левски а съм от Ботев, тъпите буфери веднага почнаха да се присмиват. Но догодина като няма вече пловдивски отбор в А група дали ще им влезе нещо в главата?
0
 
 
Крайно време беше да бойкотират. То не бяха обещания за сделка - утре, вдруги ден, след 5 дни или след 10. Това "домани" ми писна да го слушам
+1
 
 
стига с тия простотии жълто 4ерни 4ерно бели нямаме ве4е футбол под тепетата и само простотия по тия форуми се пише много сте интерсни няма що
0
 
 
Поне изглежда да има развитие, квото и да е, ние ще го посрещнем... В крайна сметка нали всички това искахме, или продажба или регионални... Е, изглежда, че другата седмица ще се разбере, поне нещо се случва, дано чакането да приключи, иначе тая безтегловност до никъде не ни води.
Хапвам си еклери...
на 26.11.2009 г.
0
 
 
Ужас Ужас.....доста позната картинка...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: