ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Салерно пристига, очаква благодарности от феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:26 / 17.02.2010Коментари (40)6038
© Plovdiv24.bg
Италианецът Франческо Салерно смята да пристигне в България във вторник. Той заяви, че ще носи със себе си договор за покупката на Ботев Пловдив документ, който от БФС съобщиха, че ще изискват, за да разрешат на „канарчетата" да започнат първенството.

„Идвам в България във вторник, за да погася всички задължения на клуба към футболния съюз. Разбрах, че ще искат от мен договор с господин Христолов и аз ще представя такъв. Надявам се при това положение да ни позволят да картотекираме футболисти за пролетния полусезон", заяви Салерно.

Италианецът каза още, че е готов Енрико Пичоне да продължи да води отбора, ако треньорът има желание да го направи. Двамата влязоха в словесна престрелка чрез медиите миналата седмица, но Салерно изглежда готов да оправи отношенията си със своя сънародник.

На въпрос дали се притеснява от посрещането в Пловдив Салерно заяви; „Защо трябва да се притеснявам. Феновете трябва да са ми благодарни, че спасявам отбора в такъв момент. Надявам се те да ме приемат и да застанат зад мен."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не се вързвайте на приказките на лъжливото италианче - искат да приберат парите от ЦСКА- сельо сега усилено драпа да му приведат парите на друга сметка а не на тази на клуба която е блокирана от НАП- така прибра парите на Какалов- 400000 лв и така прибра парите на десетки други- после бил дал милиони - глупости абсолютни за наивници- има ли все още такива сред нас?
-5
 
 
Трибуна истанбул иска само кинти , нов турски байряк , малко кИфтета и много ''пепси'' . Така се прави свободен 'бОТЕВ''
+4
 
 
по добре си стой в италия ТУК НЕ СИ ДОБРЕ ДОШЪЛ.Селски можеш още отсега да се обадиш в полицията да пази твоето италианско АД.СВОБОДЕН БОТЕВ. БОРБАТА ЩЕ Е ДО ПОБЕДА.
+2
 
 
ПО ДОБРЕ НОВ БОТЕВ ОТ КОЛКОТО ПАК ИТАЛЯНЦИ АИИИ 6А ГИ е*а В АРТИСТИТЕ И ТЕ СА ОТ СЕРИАЛА ПО ДОБРЕ ОТ НУЛАТА ОТ КОЛКОТО С ТИЯ АРТИСТИ
0
 
 
Фенове, да дойде,покаже документи, разплати се с другите и ще видим. Веднъж показаха че могат да сглобят боеспособен отбор от въздуха и в движение/7 мача - 4 равни и 1 победа/. Пък знае ли се може вече наистина Селския да е клекнал и да продаде отбора. И все си мисля че всеки друг е по добър от МИТЬО СЕЛСКИЯ. Дай боже това да е краят на Вековната Сделка.
+1
 
 
Салерно - майстор във фигурното пързаляне на Олимпиадата във Ванкувър - специалност - двоен тулуп!
+1
 
 
Ще застанем зад теб, свиньо. Ние ще сме прави, а ти наведен, хванал се за пръстите.
+1
 
 
Онзи отбор тогава беше изграден от Джогата. Ще добавя имената на Бат Райко, на Виден Апостолов, на Георги Найденов, Иван Задума, Васил Делев и на Иван Глухчев. Това, което не можа Джогата, го постигна Валякът - Васил Спасов през 1967г.! Шампиони станахме!
+1
 
 
Докато не видя отбор с играчи като Чикото,Тумбито,Микито,Д.Ненов,Карушката и другите които бяха в този отбор по-онова време-/извинявам се на тези които не ги споменавам/,както и техните последователи от осемдесетте години на 20в.на стадиона няма да стъпна,но ще си викам пак Само "Ботев-Пд",защото от1990год. до ден днешен нищо хубаво не съм видял за това време,но все пак тая плаха надежда за един Велик клуб който малко от малко да заприлича на по-гореспоменатото.ДАНО НЕ БЪДА РАЗБРАН ПОГРЕШНО-Само"Ботев Пд"
-3
 
 
искаме да ни плащаш екскурзиите и сме зад теб. БОЖО И РУМЕН БАЛАНДЖИЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: