ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Два български отбора прецакват Ботев за сделката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 09.01.2010Коментари (82)17931
© Plovdiv24.bg
Два отбора от А група са предложили безвъзмездно акциите си на желаещите да купят Ботев, Антонио Реки и Анджело Джиганте. Новината съобщи за Гонг близък до Реки българин. Имената на отборите се пазят в тайна от италианците, но изненадващата оферта принуди Джиганте да привика на оперативка съдружника си и Серджо Борго, които са в България за финализиране на преговорите с Христолов.

Информацията потвърди лично Борго. Той разкри още, че бизнесмените от Апенините имат намерение да купят „канарчетата" в пакет с отбор от Б група, който да играе ролята на сателит. Преговорите с втородивизионния тим са в напреднала фаза и ще бъдат финализирани веднага щом бъде сключена сделката с Христолов или някой от другите два тима.

„Наистина два клуба се свързаха с нас и предложиха акциите си. Ние обаче искаме да вземем Ботев. Ситуацията се усложни и трябва да я обсъдим. Не се притесняваме, че може да закъснеем с подготовката, защото имаме достатъчно време до първенството", заяви Борго.

Той допълни, че Енрико Пичонe почти сигурно ще остане начело на „канарчетата", ако сделката приключи с успех.

Тя вече можеше да бъде факт, преди петнайсетина дни Димитър Христолов не бе проявил недоверие към Реки и Джиганте. Италианците предложили на Митьо Селския да подпише одобрения от двете страни договор, след което да му бъдат преведени 500 хиляди евро. Причината за това искане е фискалната система в Италия, която не позволява превод на подобна сума без необходимите документи. Христолов отказал с мотива, че иска парите, преди да сложи подписа си.
Утре Реки и Борго летят за родината си и се очаква да се върнат в България в началото на следващата седмица.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е пълна глупост! Къде ги раздават тези отбори без пари? Да ида и аз да си взема един? Дори и от Б група ме съмнява да могат да вземат отбор. Това са номера някакви номера на италиянците сигурно. Или цялата история с тези италиянци е измислица на Селския и това е поредната му лъжа.
+2
 
 
Не знам защо но тази сага ми мирише на поредното обещание на Христолов.Дано не съм прав и Ботев да се оттърве от селския скоро.
+1
 
 
Пловдив= номер 1 БОТЕВ ПЛОВДИВ..... НОМЕР 2 ВЕЛБЪЖД КюСТЕНДИЛ ТОВА Е ВИщЕ СИ ИСТОРИАТЯ ВИщЕ И НАшАТА И ПОМИСЛЕТЕ КОЙ Е ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ,
-2
 
 
Пловдив = Локо Пловдив ! Отново започваме отначало и въпреки ада, през който преминахме както и преди 5 години ще докажем, че съдбата ни е да носим слава и чест за нашия град... Пловдив е Номер 1. Всичко друго е за диагностика на селски комплекси !
0
 
 
ей маломни буфери, този антонио реки е тарикът , изчаква до 18 януари и взима ботев пловдив за 80 000 евро , митко ги взима дава половината на шилев и си отива в крумово
0
 
 
въпроса със сделката е че Христолов иска парите в брой и целия проблем идва от това....все пак не сме в некой мафиотски филм от преди 20 години та 500 000 евро да се разнасят в куфарче....преведат ли се по банков път бат Митко нема да види нищо от тях,защото държавата и още доста кредитори чакат да си вземат дълговете....
на 09.01.2010 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
майка ви ше**а италианска и мафиоти долни,всичко това са солни обещания от селския и макароните,трябва да им се иска сметка на тази компания,а селскя незабавно да влезне зад решетките!!! няма да има сделка само празни обещания,трябва един да вкарат другите да се оплашат малко, а не да разбиват спорта на поразия !!!
0
 
 
дерзайте...филма продължава с пълна сила
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: