ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" тренират, чакат сделка утре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 02.12.2009Коментари (21)5904
© Plovdiv24.bg
Футболистите на Ботев Пловдив излезнаха днес на сутрешна тренировка без бойкоти, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Канарчетата" ще чакат сделка утре, след което обявиха, че ще вдигнат стачка и няма да излезнат срещу Пирин. Дали това ще стане, ще се разбере утре сутринта или най-късно в петък, но ако до сделка в следващите два дни не се стигне, шанса Ботев да играе с Пирин е минимален. Днес на стадиона бяха също спортно-техническият директор Малу Мпасинкату, както и Серджо Борго.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ве4е мисе пла4е ако не стане тоя митио е за уб....е
0
 
 
МОЛИМ СЕ НА ГОСПОД ДА ИМА ТАКАВА СДЕЛКА
+2
 
 
Утре ще кажат, че само малки технически проблеми спират подписването на сделката или пък, че се изисква някакво мъничко документче, което възпрепятства (естествено за мноого краток срок) окончателното прехвърляне на акции. Аз лично, повече се надявам селския да обяви фалит, отколкото да продаде отбора.
0
 
 
и мача с пирин няма да го изгубим мога да варя бас с всеки мача е 2.1 за ботев пловдив
0
 
 
нечтата не са ясни поне докато , piccioni , малу , бриззи , морини и конпаня са тук в пловдив и играят за честа на ботев пловдив , надеждата умира последна , а ботев пловдив никога
0
 
 
Еми това е пичове, нещата са ясни, поне да изиграят мача и да си ходят, пък зимата да става каквото ще, новите италианци няма да правят сделка, ама дотук се мъчихме всички поне да изиграят мача в събота, то до петък срок, ще избутат още един ден, дано има играчи и за дубъла в понеделник, уж щели във вторник да тръгват, та да останем поне с шест точки, а не с три.
0
 
 
много хора не харесват ботев пловдив , локомотивците по разбираеми причини , дпс че митко им сви половин милион , а притежават много медии и меко казано пичат откровени лъжи. софия не иска силен ботев пловдив , предпочита силен селски литех.не разбирате ли пловдивчани подкрепете ги тези италианци поне ние ботевистите , в италия има много богати хора които са луди по футбола , нека piccioni , бифи и борго намерят богат италианец , само това може да направи ботев пловдив отново велик отбор . няма да го направи фондацията на бакалов , няма да го направи някои пичман банкер от бг . единствената ни надежда е италия за голям отбор и аз съм оптимист зачтото роберто бифи е играл рамо до рамо с франко барези в милан имам надежда
на 02.12.2009 г.
0
 
 
Ей, хора, тия ни направиха на маймуни! Любимият отбор стана за резил! Христолов, разни италианци - всички ни се подиграха, а ние си траем. Докога бе ? Най-жалкото е , че и тъпите буфери ни взимат за смях, без да виждат, че и тяхната не е хич розова....
+2
 
 
Последно беше за днес.Отлагат до четвъртък петък...после до Нова Година!Е'аси цирка!
+3
 
 
СДЕЛКА Ку*а му Янко да си фащат багажа и да заминават. Няма да се очудя ако Христола си е наел актьори от Италия и ни гледа резила. Утре други ден след 2 дни, а аз започвам да си тананикам "Защо повярвах, на думи който не вярва и малко дете"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: