ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Салерно: Полицията ни скри, в БФС ни изненадаха с нови дългове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:06 / 23.02.2010Коментари (12)5696
© Plovdiv24.bg
Франческо Салерно излезе от Българския футболен съюз, където се срещна с изпълнителния директор Борислав Попов. Той бе посрещнат от двайсетина фена на „канарчетата", които заедно с малцината журналисти разпитваха над 30 минути мъстития бизнесмен.

Салерно го удари отново на сладки приказки, без никаква конкретика, като единственото нещо което заяви е, че в БФС ся го изненадали с още задължения, които трябва да бъдат погасени. Освен това той заяви, че Христолов продава отбора само срещу дълговете.

„Имаме много малко време, за да решим проблемите, работим денонощно. Не можем да го направим с магическа пръчка", каза Салерно.

Относно излизането от летище София, италианецът заяви, че това е решение на българската полиция, като той лично се е карал с органите на реда, искайки да излезе от предния вход, но му е било отказано.

Салерно отново обеща, че ще покаже документи и всичко би трябвало да стане ясно в следващите 1-2 дни. Италианецът обяви, че още утре ще подпише договора за продажбата на клуба.

„В състава ще има и български футболисти. Имаме още съвсем малко време до началото на шампионата. За пореден път ни беше казано нещо, а сега откриваме друга реалност. Дойдох тук в БФС, за да вида какви са условията, но отривам други новини. Без подкрепата на тифозите и Пловдив не мога да отида никъде."

„Направих тази подготовка в Италия, за да бъдат спокойни футболистите и да могат да се подготвят добре. Кой за десет дена може да спаси един отбор, който съществува от сто години. Дошъл съм тук, за да взема отбора на 100 % и Христолов да си тръгне веднъж завинаги. Ще покажа официални документи", каза още Салерно.

 

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.02.2010 г.
0
 
 
първо е платил дълговете на клуба в бфс,а после ще купи отбора,айде нема нужда!
+3
 
 
Абе момчета, ми мислете малко бе. Първо се плюете, после почвате да си лепите етикети, след това се надскачвате кой бил по-голям ботевист, кой бил истински, кой бил селска подлога, кой бил лумпен и т.н.т. Аз честно да ви кажа това ни е най-голямото нещастие - ние никога не сме единни. Първо. Второ, много се приказва и нищо не се казва. Това че Солерно бил дошъл и бил довел 15 или 20 човека пък били те и футболисти, съвсем не значи, че има отбор. За да го пуснат да играе има доста нещо да свърши и бая пари да извади. Другите дето пускат декларации и били против него също нищо не казват. По важно нищо не правят, освен срещи с кмета и Бойко Борисв даже. Ама от срещи файда никаква. Имаше там някаква закрита сбирка в Ипериал уж юристи, уж тоз ще помагал, уж онзи, и кво? Ми да - едно ни-що.
+1
 
 
АБЕ ДАЙТЕ ПЪРВО ДА ДУМНЕМ ГОВЕДАТА-А ДРУГАТА СЕДМИЦА ДА РЕШАВАМЕ-МИСЛЕТЕ МАЛКО ТРЕЗВО-ДА НЕ БИ С БЮРЕКОВ И КОМПАНИЯ ВЪВ В ГРУПА ДА ЦЪФНЕМ И ВЪРЖЕМ
+1
 
 
Хехехе, как знае само свинята, че остават броени дни до събота и само още малко сладки приказки ще свършат работа. Продажните души се раздвижиха, чакат великия мач, точат се на говедата вече. Днес, утре...петък, само чакат събота да дойде двамата мошеници и да тръгне керванът. Пак повтарям: който тръгне след Христолов и Салерно е по-голям враг на Ботев и от тези двамата.
+2
 
 
Иначе казано Франческо пари нема. Значи и отбор няма. Ако е сериозен да вади и да плати хотела.
-1
 
 
Вън от Пловдив мръсна свиньо !!!!
0
 
 
Тоя дебелия ако знае още какво го чака...
+1
 
 
Финтовете на Гаринча ряпа да ядат. Тоя е професионалист, няма такива пързалки. Пак до 1-2 дни ще става нещо ясно, пак утре ще подписва, нали щеше да идва с подписан договор??? Голям, на тоя 3 измерения не му стигат, ще се излее в четвъртото още малко...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: