ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Италианската група пристигала до ден-два, няма къде да тренират
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 22.02.2010Коментари (56)8606
© Plovdiv24.bg
Италианската група, която има намерение да представя Ботев Пловдив през новия полусезон, ще пристигне под тепетата до ден-два. Така поне твърди Франческо Салерно, който заявява, че е новият шеф на тима. Дори да дойдат обаче, футболистите няма къде да отседнат. Във всички хотели в Пловдив вече отказват да приемат Ботев без предплащане.

Феновете нямат намерение да допуснат тима на Салерно да тренира или да вземе участие в шампионата и усилено се интересуват къде ще спят и тренират футболистите. От близкия до Пловдив спортен център в село Брестник отрекоха за Plovdiv24.bg да са получавали запитвания или резервации от Ботев, въпреки че някои "медии" спекулираха, че тимът едва ли не вече е запазил терени за тренировки. Стадион Ботев почти сигурно отпада като вариант, тъй като управата в Пловдив и феновете няма да допуснат тима на Салерно на терена край Бирената фабрика.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
аз предлагам лилчо за шев на новия ботев изпълнителен директор бобо
0
 
 
не вървам на дебелия не навийдам селянина но да се оставя в рацете на ''фен'' дето миналата година е идвал на 5 мача в пловдив няма да стане сички вън там селъни дебели барекови бобеви и ко. сички щот секи гледа да набара баницата пак ние страдаме страда и футбола в бг
0
 
 
ок участвате с някъв капитал и имате 50%акции ми някой тарикат ако вдигне капитала някой знае ли какво става..... и друго нещо мога да се хвана на бас че голяма част от тези акционери ще плащат няколко месеца и после ще почна да се правят на тарикати и дане плащат 5евро всeки месец
0
 
 
Всеки иска свободен Ботев...!Но нали ние трябва сами да го освободим...!Защото който освобождава - той притижава..!Разберете какво ВИ ГОВОРЯ..!Защото правно -икономически така стоят нещата..!Не се плашете от предлаганата от мен Концепция...!Ние можем и трябва сами да диктуваме положението..!А сеге - какво..?Елати тук - Елате там..!Ние можем сами да казваме-Къде..? Кога..? Колко..?
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 22.02.2010 г.
0
 
 
В събота да смачкате говедата.
0
 
 
Не е нужно да фалираме..!Но тук някои са прави ,не е нужно да занимаваме всички с това...! Трябва да се съберем..!Дайте ми възможност да говоря пред ВАС - само феновете..!
0
 
 
Момчета, моля ви се, пишете си ги тия неща на лични съобщения, не е нужно целият град да ги чете!
0
 
 
Аз предложих да се съберем на 12/03/2010г...!Но може и на друга дата..!Трябва всички Ботеви чети да се съберем..!Тогава ще обясна на всички моето предложение най - подробно..!Имаме шанса да се първите в България...!Разберете "Нов Ботев " не може да има ...!Както няма "Нов Лийдс" или "Нов Нотингам"..!Знам какво говоря...!Но трябва да ми дадете Възможност...!Ние сами ще трябва да си спасим отбора- БОТЕВЬ1912
0
 
 
Търся отговор на няколко въпроса...!Фондацията с новия Ботев ще емитирали акции в полза на феновете или не..?Фондацията едноличен собственик ли ще е на новия Ботев...?И за нас феновете Каква ще е разликата от сегашния ни статос на донори и "Пълни - касички"?Всеки иска "Нов Ботев" - последван от Феновете..!Но щом не сме акционери в новите формации тогава какви сме..?Канари нека не бъдем балъци...!Защото и ние можем да си създадем "НОВ Ботев"-клуб на феновете...!Това дали ще се хареса на Фондацията с бившите футболисти..?Не можели те да идват на нашият стадион и да си купуват билетчета...?Ние ще им предоставим 50% от акциите на НАШИЯ БОТЕВ-срещу 10 евро емисионна стойност ...! Учредителната стойност от 5 Евро на акция ще бъде за нас феновете...и т.н..! Има още много въпроси които тъсят отговор...!Нека не допускаме да ни изпързалят...! Футболистите неведнъж вече са го правили и все за сметка на БОТЕВЬ 1912..! Ние феновете сега имаме възможност да променим нещата завинаги..!
+1
 
 
абе този е пълен мошеник и крадец според мен защо толкова се натиска при отбор с толкова дългове без играчи и треньор значи има някаква лапачка и тя трябва да е стадиона и по точно концесията защото само това имаме в момента селщои майката свиня са яко комбина решението не е нито нов БОТЕВ нито подкрепа на този а фалит на п******а виновен за всичко и довел ни до това положение след което синдик и оздравяване или пък държавата конфискува отбора заради дълговете и го продава разберете го най-накрая мислете с тези глави на раменете си за това са там смао да оточня не нов отбор а нова ад което също не е решение за мен салерно и христола вън и на светлинни години от БОТЕВ и още ведниж ви казвам спасението е по-схемата на берое
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: