ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нова екипировка пристигна в Ботев, "канарчетата" пак тренират
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:34 / 17.11.2009Коментари (27)10349
© Plovdiv24.bg
"Канарчетата" играха с новите екипи днес
Нова тренировъчна екипировка пристигна в Ботев днес, видя Plovdiv24.bg. Именно с нея излезнаха днес футболистите на първата си тренировка за тази седмица. Няколко дни "канарчетата" имаха проблеми със старата екипировка, която не можеше да мине през пералнята. Този проблем обаче вече отпадна и екипите ще се перат редовно.

На тренировката днес "канарчетата" бяха разделени на три отбора. Два от тях играха двустранна игра, а третият се подготвяше
© Plovdiv24.bg
Новият вратар Франческо Деллефарти
при кондиционния треньор Бифи. Днес първа тренировка записа и вратарят Франческо Деллефати, който пристигна вчера в Пловдив. Той е юноша на италианския Перуджа. Най-вероятно той ще бъде резерва на много добре представящия се Лука Бриньоли.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Трагедия... но все пак екипировката не е най- важното, най- важното е момчетата да играят добре!
0
 
 
дайте да си изкараме сезона, а после ще натиснем... аз имам хубаво усещане за изхода от цялата история, ма не бих чакал и другия сезон, но поне да подкрепим отбора до края на тоя... Мисля, че момчетата го заслужават, а и митьо е в окаяно състояние напоследък, а и пари от билети даже няма да види, щото сме само вън, така че...
+5
 
 
Мъка, мъка...абе момци, отиваме всички в Б... в Локо един играч след зимата няма да остане, а жълтите никой няма да ги купи... ние и от Б няма да излезем и положението е много бом-бок ... Тука всички се нареждат като чорбите и говедата в спортала ама при тях ще иде всичко, което има някакъв потенциял в Пловдив в крайна сметка... Интересно ми е кви ще са коментарите следващия сезон...кой направил хикс с Дунав и кой бил паднал от Калиакра примерно--ПАРОДИЯ! 2010 Е ГОДИНАТА В КОЯТО ПЛОВДИВСКИЯТ ФУТБОЛ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ ПОТЪНЕ..така че пичонета, мпасинкатувци, пернишки к******и, всички си заминаваме.
0
 
 
АЙДЕЕЕ,ПОТУРНАЦИТЕ ПАК ВЗЕХА ДА ПЛюЯТ КРЪВ ПО НАС....ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ВИ ДАДЕМ МИТЬО-С,НАЛИ ТОЛКОВА МНОГО ГО ИСКАТЕ!НЕЩАСТНИЦИ!
0
 
 
Скрии се самоопределящ се супершампионе че ставаш смешен.Тези сьс смолянските анцузи ви накараха да полудеете.Погледнете си собствената джамия от своето минаре и тогава тьрсете под вола теле.Нито отбора ви е наред нито орката Галка е вред.Помогни си и не се излагаи.Нашата история се предава от поколение на поколение вашата се учи в интернет.
+2
 
 
Папагали много сте наивни .Неразбирате ли ,че ви разиграват.Това е срам за Ботев някакви измислени чужденци да са лицете на отбора.Срам и позор.
-3
 
 
Тия анцузи като ги гледам, са шити в някое шивашко ателие около Смолян. Много са фешън и напълно подхождат на капризните италианци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: