ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Поредните италиански обещания: Искаме Ботев, независимо в коя група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 11.12.2009Коментари (40)10965
© Plovdiv24.bg
Антонио Реки заяви, че иска Ботев, независимо от лошото състояние на отбора
Новите италианци, желаещи да купят Ботев Пловдив, направиха днес блиц-пресконференция в ресторанта Мама Миа, на която решиха да изчистят слуховете от последните дни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В отбора в момента цари медийна мъгла и никоя информация не е официална. Антонио Реки, който е последният желаещ да закупи отбора, говори пред журналисти зза това до къде са стигнали преговорите, но отново се оказа, че за сега сделка няма. Реки обаче отказа да бъде сниман.

"Искам да стане ясно, че искаме да купим Ботев, няма значение в коя група. Сърцето ми остана тук. За момента сме само ние и ако някой друг иска да купи отбора, нека излезе и да каже", заяви Реки. "За съжаление другата страна бави сделката. Доста настоятелно искахме документи, според които да станат ясни задълженията на клуба, тъй като знаем, че финансовото състояние на дружеството е много лошо. Чак вчера получихме такъв документ. На Димитър Христолов бе предоставен проект на договора за прехвърлянето на акциите, оферта, която чакаме да бъде подписана от тяхна страна", добави още италианецът, гласен за новия шеф в отбора.

"За сега сме се договорили по всички параметри, но само на думи. Отношенията ни с Христолов са добри. Искаме всичко да стане бързо, но и качествено. Знаем, че това не е най-изгодната сделка заради проблемите, които има отбора, но ще го направим заради многобройните фенове на Ботев", каза още Реки.

На пресконференцията присъства и адвокатката, която води преговорите от италианската страна. Тя заяви, че все още не може да се съобщават параметри по офертата и това какви са задъжелнията на отбора, преди да бъде подписан окончателно договорът. Тя обаче заяви, че като цяло са договорени условията по прехвърлянето на акциите и оставя документално това да се случи. Адвокатката отказа да се ангажира със срокове. На срещата присъстваха и старши-треньорът Енрико Пичоне и кондиционният специалист Роберто Бифи, както и фенове на отбора. Част от тях тръгнаха след срещата към кантората на адвоката на Христолов Недялко Шилев, за да го притиснат да приключи по-бързо сделката, но развитие там нямаше.

В същото време българските футболисти в отбора минаха днес през стадиона, вземайки си част от багажа, след като официално тренировките вече приключиха. Слуховете от стадиона са, че италианските футболисти са били в София да подават молби за разтрогване поради неполучени заплати, но това за сега не е потвърдено от някой от италианците.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
искат ботев пловдив независимо в коя група зачтото са умни италианци
0
 
 
То вече за 100 път отбора се купува, независимо в коя група сме! Ай ся на интересни да се правим, не може ако си свестен бизнесмен, и държиш на бизнеса си, да вземеш един махаленски, трагично играещ отбор от селските групи! Това са пълни измислици и поредните лъжи на тоя шибан пе***аст Митьо!
+1
 
 
Оф нещо ново поне да измислят ба*ти бездарниците всеки с еднакви думи вече лъже.Нищо няма да направят и тези
+1
 
 
Ей докога ще го търпим Селската Мастия да се гаври с Пловдив бе? ба*ти и боклука нагъл тоя мръсник се опитва да спечели някой друг милион заради това че съсипа клуба, мизерник гнидав.
+1
 
 
отидем ли в зоните нито митко нито един жабар чте остане да мърда в пловдив , мите трябва да ходич в аржентина да се криеч
+1
 
 
гадни жабари зиамйте ни вече стига лизане на газове и голословия .... БОТЕВ ЗА ВИНАГИ .... МИТИО ОБИИСЕ
+1
 
 
господа италианци или копувате или си заминавате , за в група изобчто и не си помисляйте че сме с вас .
+1
 
 
Ем то и аз искам много хубав живот независимо обстоятелствата ама не нали?Стига с тия митьовски истории
+1
 
 
докато дишам се надявам.сделка ще има,а докомотивци да си гледат в тяхното корито и да не си ги мерят с първите -1912.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: