ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Енрико Пичоне: Очакваме сделката да стане до ден-два
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 09.12.2009Коментари (37)12265
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пд Енрико Пичоне заяви, че преговорите по продажбата на клуба да приключат окончателно до четвъртък. Той призна, че организацията в Ботев е на аматьорско ниво и бъдещата му работа зависи изцяло от финала на сделката. Пичоне сподели впечатленията си от есенния полусезон, ситуацията в Ботев и плановете за бъдещето.

- Г-н Пичони, каква е оценката ви за първата част от първенството?

- Оценката ми е абсолютно негативна. Както знаете започнахме сезона с 6-7 мача пасив. Когато дойдох Ботев не приличаше на отбор от „А" група. Тогава положението беше много лошо, но с включването в игра на италианските футболисти вдигнахме нивото, въпреки че не бяха в добро физическо състояние. Видяхте, че след това затруднихме всички отбори, с които играхме, включително и ЦСКА.

- След като се запознахте с нивото на българския футбол къде смятате, че може да се класира Ботев при положение, че нещата в клуба се нормализират?

- Трябват ни още двама или трима играчи. Убеден съм, че с привличането на двама нападатели и един халф с по-различни качества от тези на нашите футболисти отборът ни ще стане много силен и ще се представяме далеч по-добре от сега.

- Набелязали ли сте вече играчи на тези постове?

- Да, разбира се. Най-важното обаче е утре или вдругиден да се официализира продажбата на клуба. В деня, в който това се случи Ботев ще поеме по нов път и отборът скоро ще стане такъв, какъвто искат да го виждат феновете. Ще се подобрим и в организационен и в игрови план. В сегашното си положение Ботев е изключително дилетантски клуб.

- При положение, че няма яснота около продажбата, вие готов ли сте с програмата за зимна подготовка?

- Да, всичко съм организирал. Пак ви казвам, че всичко зависи от преговорите. Ако двете страни се разберат започваме да действаме по плана, който съм начертал. Ще пусна момчетата във ваканция и ще ги събера на 10-ти или 12-ти януари. Искам поне 30 дни ефективна подготовка преди пролетния полусезон.

- Групата на Ботев е от близо 40 футболисти. Кои българи ще оставите в отбора?

- Действително е немислимо да се работи с толкова много футболисти. Тези, които заслужиха да бъдат част от отбора играха в мачовете. Според мен има 5-6 много талантливи български момчета, които със сигурност ще бъдат част от тима.

- Кои са те?

- Илиян Йорданов, Чудомир Григоров, Иван Караманов, Димитър Витанов, Васил Кочев. От младите е много вероятно да остане Петко Василев, както и най-талантливите от юношите на тима. Искам да работя с млади момчета.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жалко ще е ако не стане сделка, но ние и без това няма какво да губим. Освен любимия на всички буфери "бате Митко". А него тъй или иначе ще го загубим. Виж дали тях ще ги напусне Галка... не е много игурно. Поне докато не ги опоска съвсем. Така че буфери ходете палете свещи и както викаше онуй прасе Дучето: "и на турския господ се молете".
0
 
 
абе havy , нали клуба като фалира и като почне от в група , почва на чисто без дългове кво се правите на луди не мога да разбера, христолов чте го търсят за скрити данъци , и чте го вкарат в затвора , отделно чте му вземат имучтеството неговото , а може и на сина му
0
 
 
Да ама това непркъснато отлагане на датата ми прилича точно на това - от цска казват примерно : ще платим в сряда и селския казва ок, в четвъртък сделка. после те го лъжат, той лъже и т.н. а пък вариантите с б и в група - според писанията договорите на италианците са за по 7-8 хил лв. кой ще им плаща в Б ил В група такива заплати не знам. А дълговете са на клуба, не на христолов. Друг е въпроса кой ги е натрупал и се е облажил от това
0
 
 
така сезон сезон 2011 - 2012 чте са в б група и пролетта на 2012 чте празнуваме 100 години и влизане отново в а група
0
 
 
има и вариант италианците да почнат от в група целия отбор и за една година са в б група
0
 
 
не зависи от датата на плачтане от цска , просто на този етап е по добре дълговете на клуба да се водят на името на христолов , целта беше да се изиграе сезона сега следва или разпад или сделка , той piccioni го каза , ама кой чете
0
 
 
един буфер идиот по долу не вярва че енрицо piccioni е играл в серия а , ми провери ве буфер глупав има интернет
0
 
 
Мисля, че дата на сделката за ботев зависи от дата на която цска ще плати на селския траншовете за салиходжа и другия футболист. в момента, който митето пипне пачката пуска ботев. ама онези пернишки тарикати изглежда нещо го изнудват.
0
 
 
Не минах ли вече? Като чуя (прочета) някой (нещо) с такова изказване ми се доси*а вече!!!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 10.12.2009 г.
-1
 
 
КЪВ Е МИТЬО СПОРЕД НАС ?! ВИНАГИ ЕДИН ОТ ВАС! :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: