ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев води подготовка с нов треньор в Калабрия, според италиански сайт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:58 / 12.02.2010Коментари (199)18787
© Plovdiv24.bg
"Двукратният шампион на България Ботев Пловдив е на зимна подготовка в Калабрия", така започва материал в италианския сайт calciomercato.com. Отборът е кацнал на летище Lamezia Terme и футболистите ще останат да тренират за 10 дни. Освен това отборът ще играе и контроли с Кротоне и Катанцаро, пише италианския сайт. В текста на италианската медия дори пише, че тази година тимът се бори за оставане, но целите от догодина са борба за ЕКТ. Според сайта в отбора в момента има много футболисти и някои от тях няма да останат в отбора. Споменават се имената на нападателя Алесандро Еспозито и защитника Кристиян Зарини. За треньор на тима е гласен Филипо ди Пиеро, който е водил основно тимове от най-ниските италиански дивизии.

От италианския сайт обаче изглежда не са наясно с проблемите на Ботев. Plovdiv24.bg припомня, че тимът трябва да се разплати с разделилите се с клуба през лятото футболисти, сред които Апостол Попов, Николай Манчев, Тодор Тимонов и др. Докато това не стане, Христоловото дружество няма право да картотекира нови футболисти. БФС пък даде последен срок до 15 февруари, понеделник, на Христолов да докаже, че клубът е финансово обезпечен и ще може да доиграе сезона. Обещанията на Община Пловдив пък са, че христоловия тим няма да бъде допускан да играе на стадион "Ботев". Феновете пък се заканиха да попречат с всички възможни средства този тим да стартира пролетния дял.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на havy
премахни филтъра

0
 
 
буфери от първите 4 мача , най много 1 точка да вземете и отивате в б група, коко изпадна с вихрен , сега и с вас това го чака
+3
 
 
Само Ботев! Периодично отваряйте горе най-четените теми в сайта и вижте ПЛОВДИВ ЧЕТЕ САМО ЗА БОТЕВ, дори и малкото образованата част от ЛоМоКотиФ са тук. И в "Б" и във "В" имаш ли сърце пееш САМО БОТЕВ Е, останалото са комплекси - "Не е важно да сме добре, само Ботев да е зле!" Добре дошли при нас КОМПЛЕКСАРИ! Добре дошли И*ан и С*уки!!!
0
 
 
biah na ma4a botev plovdiv - barselona , ma4a zapo4na v 4 sledobed , v 12 stadiona be palen do kozirkata , botev pobedi 1.0 , silnite vseki gi uvajava drugoto sa ideali bez pokritie , samo botev
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Ботев с много атакуващ състав, Лудогорец изненада със стартовите 11
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: