ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Енрико Пичоне: Очакваме сделката да стане до ден-два
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 09.12.2009Коментари (37)12354
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пд Енрико Пичоне заяви, че преговорите по продажбата на клуба да приключат окончателно до четвъртък. Той призна, че организацията в Ботев е на аматьорско ниво и бъдещата му работа зависи изцяло от финала на сделката. Пичоне сподели впечатленията си от есенния полусезон, ситуацията в Ботев и плановете за бъдещето.

- Г-н Пичони, каква е оценката ви за първата част от първенството?

- Оценката ми е абсолютно негативна. Както знаете започнахме сезона с 6-7 мача пасив. Когато дойдох Ботев не приличаше на отбор от „А" група. Тогава положението беше много лошо, но с включването в игра на италианските футболисти вдигнахме нивото, въпреки че не бяха в добро физическо състояние. Видяхте, че след това затруднихме всички отбори, с които играхме, включително и ЦСКА.

- След като се запознахте с нивото на българския футбол къде смятате, че може да се класира Ботев при положение, че нещата в клуба се нормализират?

- Трябват ни още двама или трима играчи. Убеден съм, че с привличането на двама нападатели и един халф с по-различни качества от тези на нашите футболисти отборът ни ще стане много силен и ще се представяме далеч по-добре от сега.

- Набелязали ли сте вече играчи на тези постове?

- Да, разбира се. Най-важното обаче е утре или вдругиден да се официализира продажбата на клуба. В деня, в който това се случи Ботев ще поеме по нов път и отборът скоро ще стане такъв, какъвто искат да го виждат феновете. Ще се подобрим и в организационен и в игрови план. В сегашното си положение Ботев е изключително дилетантски клуб.

- При положение, че няма яснота около продажбата, вие готов ли сте с програмата за зимна подготовка?

- Да, всичко съм организирал. Пак ви казвам, че всичко зависи от преговорите. Ако двете страни се разберат започваме да действаме по плана, който съм начертал. Ще пусна момчетата във ваканция и ще ги събера на 10-ти или 12-ти януари. Искам поне 30 дни ефективна подготовка преди пролетния полусезон.

- Групата на Ботев е от близо 40 футболисти. Кои българи ще оставите в отбора?

- Действително е немислимо да се работи с толкова много футболисти. Тези, които заслужиха да бъдат част от отбора играха в мачовете. Според мен има 5-6 много талантливи български момчета, които със сигурност ще бъдат част от тима.

- Кои са те?

- Илиян Йорданов, Чудомир Григоров, Иван Караманов, Димитър Витанов, Васил Кочев. От младите е много вероятно да остане Петко Василев, както и най-талантливите от юношите на тима. Искам да работя с млади момчета.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на havy
премахни филтъра

0
 
 
Да ама това непркъснато отлагане на датата ми прилича точно на това - от цска казват примерно : ще платим в сряда и селския казва ок, в четвъртък сделка. после те го лъжат, той лъже и т.н. а пък вариантите с б и в група - според писанията договорите на италианците са за по 7-8 хил лв. кой ще им плаща в Б ил В група такива заплати не знам. А дълговете са на клуба, не на христолов. Друг е въпроса кой ги е натрупал и се е облажил от това
0
 
 
един буфер идиот по долу не вярва че енрицо piccioni е играл в серия а , ми провери ве буфер глупав има интернет
0
 
 
Мисля, че дата на сделката за ботев зависи от дата на която цска ще плати на селския траншовете за салиходжа и другия футболист. в момента, който митето пипне пачката пуска ботев. ама онези пернишки тарикати изглежда нещо го изнудват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Официално: Ботев стартира лятната селекция, представи двама чужденци
БФС утвърди нов формат в Първа лига! Ще стане ли по-интересно първенството?
Ботев разшири медийния отдел с познато лице
Юноша на Ботев получи нов договор в Янтра
50% от феновете на Ботев подновиха абонаментните си карти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: