ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Поредна атака: ЦСКА с невиждана офанзива за привличането на Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:07 / 30.03.2018Коментари (12)10054
© Plovdiv24.bg
Само ден преди дербито между ЦСКА-София и Ботев, което е утре на "Армията", в атаката срещу жълто-черните се включи и столичен футболен всекидневник. Според "Меридиан мач" от ЦСКА били предприели невиждана офанзива, за да докарат в Борисовата градина звездата на "канарчетата" Тодор Неделев.

Нито Лудогорец, нито Левски, са били толкова настоятелни, както в момента го правят "армейците". Почти на всяка крачка Тодор Неделев е преследван от подканата "Ела на "Армията!". Разбира се, предложението е съпътствано и със сериозни финансови параметри, се твърди във въпросната информация на вестника.

В ЦСКА смятат, че Неделев е доста по-удачен вариант от чужденец, който да връзва играта, защото се познава с родните футболисти от Борисовата градина, а освен това няма да му трябва дълго време да се адаптира. 

Треньорът Стамен Белчев също познава отлично качествата на таланта от Белозем, след като беше част от екипа на Станимир Стоилов в Ботев.

Plovdiv24.bg припомня, че преди няколко дни Неделев се снима с фенове на ЦСКА в Разград, където беше на подготовка с националния отбор.
Още по темата: общо новини по темата: 68
02.05.2018
30.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Няма да е лошо Тошко да дойде на "Армията" ! Ама това може би са спекулации, а и заплатата му е висока, което е справедливо за добър футболист като него. Но, ако Гришата каже, че го иска, мърдане няма ! Те в Комаатево като видят малко пари за 3-4 месеца напред и вдигат краката по навик, предобит им от разградската кауза !
+3
 
 
Ненаучна фантастика! Вие, червени задници, гледайте да задържите Вкаранга, защото без него сте гола вода! Вижте с Локо какво стана без Вкарвальо, Ндебеле и Камбероглу... А Ботев и без Косоко си е Ботев!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.03.2018 г.
+5
 
 
КараРангата няма да играе и ловешките бурсуци ги е страх, че няма да вземат 3-те точки. Еми, няма да ги вземате утре...може и нищо да не вземете. Сефте психоатака от микренския малък Мук. А някои медии услужливо му пригласят. Долни шопски душички.
+8
 
 
Интересно четиво!Сега малко факти.....Тодор Неделев има договор с Ботев за още две години,т.е не изтича в края на сезона!Ако се вярва на материала,лица от клуба ЦСКА - София водят преговори с него за преминаването му в клуба им,Ботев Пловдив не е уведомен официално за това.За такива действия в Европа,а и не само вадят отбори от дивизиите и ги глобяват със седемцифрени суми!БФС нещо да каже по случая?
+6
 
 
Що не ги бъзикне и да им каже...Давате пари колкото да се построи Колежа и съм ваш за 3 г. Не му пречи,както те го чоплят и той да ги бъзне...100% няма да се вържат за толкова пари,но ако ония гном от ловешко реши,че даде мангизите ,стадиона може да се казва Тодор Арена :) поне за 3 години!
на 30.03.2018 г.
+8
 
 
Това е преди всеки мач на прасета и телета и още преди много години се е изхабило като ефект.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: