ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Президентът на Ботев намери виновник за резила 2:6
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:09 / 30.07.2017Коментари (25)11425
Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски намери виновник за срамната загуба с 2:6 от ЦСКА-София. Според клубния бос съдията Валентин Железов е допуснал изключително груба игра от страна на "армейците", заради която доста футболисти на "канарчетата" са контузени.

"Никога досега не съм говорил за съдиите. Но искате ли да ви вкарам в съблекалнята, за да видите за какво става въпрос? Да видите дупки по колената, синини, цели отоци, ей такива черти от бутонки (б.а. показва около 20 сентиметра). Искате ли да ви вкарам, за да видите", попита риторично Ангел Палийски интервюиращите го журналисти.

"Ако така ще правим бългаски футбол, окей - нямам нищо против. Да си го правят. Да не казвам някакви епитети. Това е безобразие, безобразие, разбирате ли. Не може четири фаула в началото с повторения и без картон, а при първи наш фаул да ни дава картон. Не може да дава жълт картон на резервен състезател, защото е станал", изригна Палийски.

"Не искам да търся оправдание в съдиите. Не ме разбирайте грешно. Може би умората си каза думата, ще анализираме. Но по този начин?! Не знам. Нямам представа".

"Според вас умишлено ли е? Какво ще кажете? Кажете ми вашето мнение като специалисти. Може аз да не разбирам. Целият стадион видя. Ако така ще продължаваме да си мълчим... В началото съдийството беше изцяло в наш ущърб. Лесно е, когато поведеш 2:0 и после да обърнеш свирката", продължи да нарежда президентът на Ботев.

"Сега имаме важен мач. Как да ги вдигнем контузените? С кого да излезем? Не знам как да го нарека, нямам думи", завърши изказването си Ангел Палийски".

Още по темата: общо новини по темата: 68
02.05.2018
30.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не беше дадена чиста дузпа за ЦСКА и беше отменен един гол поради несъществуваща засада
+2
 
 
Палийски искай служебна победа -цска такъв футбол никога не може да прави даже и те са изненадани с това ритане до кръв и шиене на месо...
на 31.07.2017 г.
-2
 
 
Съдията е виновен...
+3
 
 
Не се давайте толкова леко на бандата гейове да ви манипулират. Те си имат проблеми с наклоните на някои атрибути на Дон Крюшо и просто ги игнорирайте. Друг въпрос е, че заглавието на статията също е манипулативно и авторът и преднамерено се опитва да дискредитира Ангел пред феновете. Аз изцяло го подкрепям и този въпрос не бива да го подминаваме и да се снишаваме. Съдията беше тенденциозен. За съжаление, същата тенденция се долавяше и в предните два мача. Сравнете свирката на международните съдии и на "нашите". 1. С Пирин в първата минута удариха Косоко отзад, нямаше жълт картон. В същото време се знае, че съдиите са инструктирани, че акцента в ръководенето на дадена среща трябва да пада върху здравето на футболистите. 2. Със Славия - колко фаула бяха отсъдени срещу Генев при чиста игра и това не беше ли тенденция? 3. В първите минути с ЦСКА удариха Димов - нямаше картон. Първият картон в срещата беше точно срещу него, при по-невинен удар. Многото грешки на нашите в защита, лошият ден на Терзиев, невъздържаната реакция на Минев, липсата на равностойни футболисти, силната игра на ЦСКА, категоричната им победа са неоспорими факти, които обаче нямат отношение към проблема, който дефинира Ангел, а именно, тенденцията срещу нашия отбор и всички, които я виждат, би трябвало да го подкрепят!
+2
 
 
Не само до 2:0, съдията не миряса докато не стана 3:1! Толкова отвратителен съдия не бях виждал отдавна! Друг е въпросът, че Киров трябваше да излезне с още повече резерви. Сега хем загубихме лошо, хем сме понаконтузени, хем някои не можаха да починат изобщо.
-4
 
 
С една дума 2:8 ви охлузиха без вазелин!!!Аййй Чиститууу:)
0
 
 
Ангеле то беше ясно че ЦСКА ще си дойдат със съдийте но ти като президент беше длъжен да осигуриш нужните попълнения за да имаме равностойни заместници. Сега като се продаде косоко е изключително важно да се купи казвам купи качествен футболист за 200-250 хил евро и 2 поне защитници както да се изгонят крум и терзиев.
+2
 
 
Голям резил! Резервите са гола вода. Само претенции големи. Терзиев какво прави на терена, нека Белия да обясни! Истината е, че сме жив т***к. Никаква психика и манталитет на победители. Средняшки отбор, който и домакинските мачове не може да си вземе.
+1
 
 
през 2010 година от ФК Брестник , този поръчков съдия го гонихме с колове.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: