ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отново много слаб в Коматево, отнесе тежка загуба от ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:37 / 30.07.2017Коментари (168)20709
Ботев (Пд) изнесе твърде слаба продукция и загуби от ЦСКА-София с 2:6 в мач от 3-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Капитанът Лъчезар Балтанов и Омар Косоко вкараха за пловдивчани, докато Каранга на три пъти, Тиаго и Десподов на два пъти бяха точни за "армейците".

Жълто-черните играха повече от половин час с човек по-малко заради изгонването на Йордан Минев, а в последните минути и с 9 души след контузия на Фернандо Виана.

Така Ботев продължава негативната си серия и все още няма спечелена точка като домакин от началото на сезона (две поражения от Пирин и ЦСКА).

Загубата изпрати "канарчетата" на 11-о място във временното класиране с актив от 3 точки.

ЦСКА откри резултата в 14-ата минута след бърза атака по дясното крило. Там с лекота бе преодолян Йордан Минев и след центрирането Каранга бе оставен свободен на дузпата и спокойно вкара за 0:1.

В 29-ата минута Тиаго със страхотно воле от 10-ина метра удвои резултата - 0:2.

На два пъти Фернандо Каранга от гостите прати топката в мрежата зад Иван Чворович, но попаденията бяха отменени заради засади.

Ботев направи опит да се върне в мача в 37-ата минута. След центриране от корнер последва продължително разбъркване, при което Лъчезар Балтанов засече от близо с крак за 1:2.

В допълнителното време на първата част Каранга бе задържан в пеналта от Пламен Димов, но съдията Валентин Железов се уплаши да даде дузпа.

В 54-ата минута Ботев остана с човек по-малко. Йордан Минев фаулира Манолев и получи жълт картон. Последва реплика от защитника и реферът Железов му вдигна втори жълт картон.

ЦСКА уби интригата в мача с два гола в 62-ата и 70-ата минута. Първо влезлият като резерва Тони Тасев събори в пеналта Станислав Манолев и съдията посочи бялата точка. Каранга реализира дузпата за 1:3.

Осем минути по-късно отново Каранга преодоля защитата на Пламен Димов и с плътен удар простреля Иван Чворович за 1:4.

Четвърт час преди края Фернандо Виана проби отдясно и подаде към Омар Косоко, който на празна врата засече с крак за 2:4.

Малко след това Фернандо Виана се контузи и остави отбора си с 9 души, тъй като вече бяха направени трите смени.

В 84-ата минута Манолев центрира към Кирил Десподов, който изпревари Радослав Терзиев, протегна крак и изненада Иван Чворович за 2:5.

В добавеното време отново Десподов преодоля Радослав Терзиев и от много малък ъгъл прати топката покрай слисания Иван Чворович за 2:6.

Ботев игра в състав:


Още по темата: общо новини по темата: 68
02.05.2018
30.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 31.07.2017 г.
-1
 
 
Гришата, или малкия Мук от Микре, както е по-познат из нашите ширини е същия мръсник като лудогрския гей с гелосаната коса. Още когато беше в Ловеч - ей така взе 2 шампионски титли - с уреждане на мачовете със съдиите, защото няма лоби в БФС. Сега, шубето голям страх да останат с 1 точка - видимо беше хванал тоя съдия - нещастник, а и цялата бригада. Изгърбиха се, направо се изпотиха да подкрепят оранжевите, които пък играеха, сякаш от това им зависише живота - все едно щяха да ги обесят ако не вземат трите точки.Пълни гадове са тия двамата футболни босове, както и цялото БФС. Но така ще е докато има в управата такива мутри - собственици на отбори. То, затова и няма да има футбол в Бг. За това и Лудогорец ще отпада от молдовски тимчета, а сега и от евреите, защото там няма Пастата, Сватбата и други продажни душици!
0
 
 
Малко им е на тези мьрши скапани дано Берое и Маритимо повторат резултата .. Много им се вдигна самочуствието на тея нешасници с онази подарена купичкkа от Техния Собственик Пеевски..
0
 
 
Ще има и такива мачове,всеки отбор в бг е допускал такива загуби,е макар и срамни.А колкото до злобните буфери които пак ни налазиха,аз нищо няма да им кажа,тъй като техния бос сам им го каза,че са г.....ве.Спокойно момчета всичко ще си дойде на мястото,много мачове и много умора ви се насъбра.Пожелавам ви успех в Портогалия.
-4
 
 
Ей това се казва жълта селска наглост,да ти нахлузят 6 парцала,да отменят още два,да не свирят очевадна дузпа за противника,да ти признаят нередовен гол и ти да се оплакваш от съдята,че си паднал заради него.Ако не беше съдията 5:0 за вас 100%.Един селски дето не се знае какъв е,президент ли,директор ли,излиза да се плюнчи с оправдания и те папагалите като чуят нещо и почват да повтарят.
+2
 
 
същата съпротива оказваха и Маритимо - цска москва биха гърците - на нашия мач пробождане до месо-това цска блядска ли беше или комбина мафия както по времето на бкп...уефа на виртуални съвпадения ще се учи...
на 31.07.2017 г.
-3
 
 
Съдията е виновен....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 31.07.2017 г.
0
 
 
Гледам, циганетата радост на квадрат! Ах както топли бедните им душички тая наша загуба, колко са щастливи след много безсънни нощи от победите на БОТЕВ, колко хиляди изгризани нокти, пиянски изцепки и набити Айшета, ей така - набити щото Ботев пак победил. Сега дойде денят на малцинството, какво радост стопли циганските души от истинската гей-дружинка. Дрисливи, но щастливи! До следващата победа на Ботев.
-1
 
 
Кодът за Коматево ставал "026", а и вече 6-тицата щяла да минава през отдалечения селски квартал на град Пловдив. Честито.
+1
 
 
на гей дружинката пожелавам такова съдийство до края на сезона!!!!
+3
 
 
С резервите никой не е очаквал геройство.ЦСКА- играха на върха на възможностите си.Отбор с големи претенции не може да си позволи поредна загуба на точки.Бяха груби,а и изтърваха доста положения.Нека не се залъгваме,не сме джуджета мегаломани с претенции,толкова си можем.Има опасност болниците да се напълнят с мургавелковци,вдигнали кръвно.Жалки твари,хранещи се с омраза към Ботев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: