ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов: Неприятна загуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:33 / 11.08.2013Коментари (15)4928
© Plovdiv24.bg
реньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов призна, че "канарчетата" са подходили доста лежерно към днешния двубой с Любимец. Играчите на Мъри отстъпиха с 1:2 и записаха първа загуба през новото първенство.

"Изключително неприятна загуба. Допуснахме две елементарни грешки в защита. Имахме над десет положения. Явно ни чака доста работа, главно в решаващия удар и в последния пас. След мача в Щутгарт някои от нашите играчи излязоха днес доста лежерно. Игра се без агресия, доста отпуснато.

Отправили сме 27 удара, които бяха пропуснати от невероятни положения. Не искам да търся оправдания", каза наставникът. "Някои играчи не бяха готови да спечелят днес. Не видях достатъчно хъс и желание за победа. Не може да се пропуска от 1-2 метра, това е недопустимо за отбор като нашия. Всичко е възможно, след като си загубил вкъщи от Любимец. Трябва да говорим на терена", допълни Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 13
11.09.2013
13.08.2013
13.08.2013
13.08.2013
12.08.2013
11.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Искам да попитам Банго Василев какъв беше коефициента за 2 !?
+1
 
 
Да изчакаме да видим какво ще стане следващите мачове. И да подкрепим мощно отбора в Бургас! Яд ме е не за друго, ами точно сега в първенството има само два отбора, които могат реално да станат шампиони - Лудогорец и Литекс. И двата не са непреодолими от Ботев в преките сблъсъци. И да си намираме оправдания, че не била целта титлата, това е престъпление в тези условия! Но явно повечето ни футболисти толкова си могат като психика.
+9
 
 
Дали С.Костов не заслужава поне толкова шанс,колкото се дава на Домо и Педро?
+3
 
 
Хайде да престанете малко с плюнките. Изпуснахме едно 15 положения за гол. Има и такива дни. Вярно е че не бяхме максимално мобилизирани и концентрирани, но това няма как да стане при положение че преди 3 дни играхме мач-реванш срещу Щутгарт и по чудо не ги отстранихме. Пълна подкрепа за отбора срещу Черноморец в Бургас!
+7
 
 
Няма приятни загуби , но къде остана хъса и пресата. Ние не сме Барса ,за да бием само с класа.Имаме само двама големи играчи - всички ги знаем, кои са.Единият днес беше гроги,а той е най- важния в градивен план.Другия се раздаде , но нямаше ден / има и още един , дано скоро да се върне в игра/.Без пределна навивка и печелене на единоборства и първа топка , нямаме шанс срещу никой отбор от групата. Обясни го това на тези звездни момчета , за да няма повече такива издънки. Ние сме отбор , който може да печели само когато достатъчно здраво притиска съперника си.Пестим ли се дори и малко , ставаме посредсвени.Това е истината.
-4
 
 
Закривай селския катун ...шампиони....хахахахахха
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Я си коментирайте вашия тренер!Нашият знае какво и как да го направи!То с вълшебна пръчица не става!Вярваме в Мъри!Гледайте си работата!
-5
 
 
неприятна загуба но пък доста приятна печалба
+14
 
 
Искам само да изкажа моето възхищение от Домовчийски и Сърмов, тези играчи са невероятни и апелирам нашето ръководство да им увеличи още малко техните заплати. Тези лъвове заслужават много по голямо възнаграждение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: