ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо се надъхват със специален трейлър преди дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:07 / 11.09.2013Коментари (30)4907
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив пуснаха надъхващ клип преди градското дерби с Ботев. Двата тима се изправят един срещу друг на 14 септември, събота, от 16,00 часа на стадион "Христо Ботев".

Днес на тренировката на "смърфовете", която е от 16,00 часа ултрасите на "черно-белите" ще присъстват на нея, за да окуражат своите любимци преди съботното дерби срещу Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 13
13.08.2013
13.08.2013
13.08.2013
12.08.2013
11.08.2013
11.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лилави венци ,сини джуки ,жълти зъби ,нечистоплътна кафявосинкава кожа, обикновено се обличат с бели ризи и черни панталони с ръб ,обувки черни със заострени върхове , говорят като развален магнетофон, професия -кражби и разпродажби, домуват където завърнат ,обикновено в кофите за боклук в крайните малцинствени квартали, моля който забележи подобни индивиди да извика службите за борба с бежанците в България.
-2
 
 
Веднага да заплатите авторски права на Студио Севън Хилс гадни, мръсни плагиати! Долна циганска сган! Колко мъка ще ви чака в събота, не е истина.А тези малоумници от вас, закупили си билети извън отпуснатите ви.....лека им пръст! Aбе напуснете Пловдив бе отрепкиииии
на 11.09.2013 г.
+1
 
 
Много як клип!Браво на тези ,които са го направили!Направо настръхващ!Локо,Локо ПО-БЕ-ДА!
-4
 
 
Поредното нескопосано творение на потниците с лилави венци. То бива плагиатстване, ама чак толкова.... Циганска работа!
0
 
 
Не мога да разбера много мнения, защото ботевистите са си направили и те клип преди година това значи ли, че ние никога не трябва да си правим? Крадете ни от песните, крадете ни от идеите за хореографии, което доста по зле от правенето на някакъв клип. Нашия е правен от фенове, а вашия от професионалисти, така че не е нормално да бъдат сравнявани.
-3
 
 
Хайде сега, всички жълтури, вкупом, в новото движение на Бюреков!
+8
 
 
Гледах клипа, и не бих взел отношение, ако на края не беше култовото "Ей жълтури, майка ви шеба". Ако нашите фенове скандираха същата псувня, замествайки жълтурите с мангали, или чорбари, или говеда, или марули, и т.н., бих се срамувал. Какво се демонстрира с тази псувня - може би, в известна степен, мощ, сила, съпричастност, чувство за единение на цялата общност. Вероятно, това донякъде надъхва и футболистите! Но не се ли показвате, псувайки в един глас, първични, малокултурни! Това масово псуване, втвърдява редицити, но разширява ли периферията? Сега ще направите шествие. Вероятно, по главната улица, ще ви срещнат много граждани, без категорични симпатии към Локо. Целта ви ще бъде, тези случайно срещнати минувачи, да бъдат приобщени, или отблъснати от вас? С подобен род скандирания, псувайки жълтите, ще тръгнат може би, някои индивиди с нихилистични нагласи. Тези, които отричат заобикалящия ни свят, псувайки противника, обиждайки го, ругаейки го, ще открият своето място. А срещнатите обикновени жени, деца, младежи, студенти, не считате ли, че ще им "креснете" с тези псувни: Не идвайти при нас, защото е срамно, непрестижно, на стадиона е място за агресия, това е едно опасно място, за вашето здраве, за възпитанието на вашите деца, несъответстващо на вашата култура!
+4
 
 
Пълно копиране, на 100% !!! Както винаги Лаутските братя, родени години след нас вървят по нашите стъпки и копират от Ботев и привържениците му, всичко в клипа е плагиатство - децата и наблягането на поколенията, завършека на клипа, сцени - всичко ! Но ние сме свикнали от тях да се хващаме за главите със сдържани усмивки. Това, на което хората им се смеят те винаги намират под вола теле да го кажат за тяхния най-голям комплекс - БОТЕВ, това на което ние им се смеем, обиждаме, наричаме, те ни връщат и си вярват ... Живи и здрави да сте локумотифци, и винаги така да ни забавлявате ... а относно тези 10 години - това ще ви е, един период за последния век, в който имахме продажен собственик и още 1 век ще ги натяквате тези 10 години защото няма да има други такива, я си спомнете как стояха нещата преди тези 10 години, и потърпете за да видите как ще стоят и след това! Винаги сте втори, винаги сте гости в Пловдив!!!
-1
 
 
ПЛОВДИВ Е САМО НА6 ! пак копирате по цигански !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: