ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бобан: Да видим сега кои са истински фенове на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 13.08.2013Коментари (128)16851
© Plovdiv24.bg
Македонският национал Бобан Грънчаров изрази мнението си относно част от феновете на "канарчетата", които негодуваха след резила срещу Любимец.

"Сега трябва да видим кои да истински фенове и подкрепят отбора, и когато падаме, и когато бием, да са с нас... Чета коментари и не мога да повярвам, че някой хора пишат лоши неща за отбора и футболистите. Нормално е да изиграем един слаб мач за 3 месеца... Преди два дни бяхме перфектни, а сега говорят глупости...", написа Грънчаров навръх 31-я си рожден ден, цитиран от "Меридиан Мач".
Още по темата: общо новини по темата: 13
11.09.2013
13.08.2013
13.08.2013
12.08.2013
11.08.2013
11.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Аз ги знам кои са! Истинският фен на Сопотъ 2010 е член на ДПС, живее по селата в Пловдив-окръг, преживява от селскостопански труд и финансовото му състояние и силно зависимо от евросубсидиите. Последните траншове от тях бяха похарчени за екскурзии до Бургас и затова напоследък посещаемостта на Гомнежа рязко спадна - няма пари за бензин да се придвижат до Пловдив, както и пари за вход. ОЧакват се нови помощи от Общината във вид на безплатни билети, както и нови траншове от Европа за селските райони за да се вдигне пак посещаемостта. За осигуряване на последните трябва да се погрижи ДПС като член на тройната коалиция. Ето това е истинският фен на Сопотъ 2010.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
гаден ма4 , Бесен Сам , Дано бием ю Бургас
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 14.08.2013 г.
+7
 
 
Посланието от този мач е следното - Валери става предимно за скамейката, отзад Дяков да се пуска само ако водим с 2-3 гола ;) Този ден много ми напомни мача с Берое тук, с малката разлика сега, че можеше спокойно да си ги бием с 5:0... Което адски много ми се иска да направим като гости на тези бетонджии - пръснати дини догодина ... Вуйчо Ваньо и Вандер очакваме Ви в действие! Канари напред !
+3
 
 
Не обяснимо е , какви фенове сме? Дори и да бяхме спечели ли мача . Ако истински обичате отбора , ще го подкрепяте поне на всеки домакински мач . Може ли във ,,В,, 13 000 с нафтата , в ,,Б,, група минимум по -8 000 , а сега за двата домакински в ,,А,,общо -7 000 и без никакви песни и мощно - от кой отбор си ?
+12
 
 
Излишно се джафкаме и в тази тема.Че ще сме на стадиона,спор няма,както е било много преди Бобан да разбере за играта футбол!Но тук не става дума за недоволство от загуба,а за несериозно отношение към Ботев!Колко пъти сме губили,изпуснахме третото място,имаше ли интриги и сърдене!Когато сме недоволни,значи има защо.
+1
 
 
Алоо, меринджеите , гледайте си разпадащия се катун . Оправете си Лайнута и канализацията на махалата , че овоняхте целия град . Кажете нещо за Веско-детектора , за новата "Бесика", за новия албум на Емилия , за някоя нова декларация - там ви е силата . Не се напъвайте , че и лекарства няма вече , също като вас по трибуните .
+1
 
 
Играйте грозно, но бийте! Срещу селския тим на Любимец половината се правихте на Зико и, докато се лигавехте, ония ви нашмулиха два гола. Повярвайте си! Може да мачкате наред! Стига с тези оправдания, че титлата не била още цел. Щом сте най-добрите защо да не е цел?! Сега има само един отбор - Лудогорец, но и рязаните играят на приливи и отливи. Всеки 3 точки са важни. А тези с Любимец просто бяха задължителни! Загубата се прощава, но не и от селски отбори, които ритат на ливада и се радват на месечна заплата от 1500 лв!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: