ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите изпочупиха сектора си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 11.04.2013Коментари (40)6676
© Bulphoto
Феновете на Ботев Пловдив пробваха да нахлуят на терена в края на мача с Берое. Бултрасите, които бяха напълнили "клетката" и бяха пуснати и в сектора под нея, се разбесняха след червения картон на Лоузейро. Тогава те започнаха да трошат седалките и да ги мятат по пистата. След това гнева им си навлече и вратарят Иван Караджов, който пробва да бави времето. След отмененото попадение на Станислав Костов в края отново последва залп от счупени седалки по пистата.

Със загубата Ботев Пловдив прекъсна поредицата си от успешни гостувания - в предишните 9 тимът не бе губил - 5 победи и 4 равенства.
Още по темата: общо новини по темата: 13
23.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Колкото и да си афектиран не трябва да се троши и чупи.И на мен ми идваше да си "изхвърля" телевизора през балкона, ама не го направих защото си е мой?Преди доста време беше по-добре.Нямаше огради ама имаше ред.Защо имаше ред?Ами защото имаше милиция/полиция/, която си вършеше работата-щом сгафиш отиваш по бързата процедура в марципанената фабрика/тухларната/ курорт за 15 дена-или пък като те вкарат в управлеанието прежълтял от страх, след половин час излизаш пребоядисан-син цвят. Сега какво става?Ако няколко 15-20 лумпенчета започнат да трошат и чупят и полицията ги залови, ами още на стадиона феновете ще вземат да освиркват не кой да е, ами полицията която в момента си върши работата, но има го и обратния момент където тогава ще си кажем къде са полицаите за да изведат лумпените?Като че ли става така, че хем искаш хем не искаш и затова аз съм на мнение, че полицаите трябва да си вършат работата, ама както трябва и както те си знаят и да видим тогава дали ще има повече безредици по стадионите, даже и мрежите ще се махнат и никой няма да посмее и да си помисли за щуротии щом като знае какво го очаква....а пък Европа да си казва каквото ще, тя май като че ли до момента само ни използва и манипулира, но тава е друга тема за друг разговор, така че Само "БОТЕВ-Пд".
+3
 
 
мухахахахах кви ултраси са тея веееееее децаааа
+4
 
 
Пичове,крайно време е да си усмирим,така наречените подрастващи ултраси.Заради изцепки като тези в Зарата и тези на Лаута вчера,страдат клубовете финансово,а феновете губят магията на това да си от Пловдив,независимо дали си черно-бял или в жълт екип.С парите дадени на пе*алите от БФС за глоби,може да се подпомогнат ДЮШ на клубовете,а ние обикновените фенове да си гледаме отборите вътре на стадионите,а не от вън, на видео стени.Не е нормално заради изцепките на няколко тъпака,да страдат хиляди.Предполагам на ботевистите,които гледаха мача с морето от булеварда,не им е било приятно,на повечето,щото сигурно е имало и такива,които са се кефели на това,че са от вън.На мен лично ми е било винаги адски тъпо в такава ситуация,в която скоро време,ще попаднем отново след поредните изцепки.ПОДКРЕПЯЙТЕ СИ ОТБОРИТЕ,КАТО НОРМАЛНИ ХОРА,пейте с цяло гърло, въпреки резултата,въпреки съдията.САМО ЛОКО
-4
 
 
Старите кучета и много по-лоши неща са правили.. Не е толкова голям проблема!!! В състояние на афект всеки човек е готов да направи какво ли не.. Даже ми е много интересно ако горе имаше седалки.. какво щеше да се случи.. така че моля господата ЕВРОПЕЙЦИ недейте да съдите толкова много момчетата!
+20
 
 
Крайно разочарован съм от 20-тината лумпена, наричащи се фенове на Ботев, които чупеха и рушаха. Хората ни пуснаха в сектора със седалки, организацията по пускането, извеждането и охраната на колите ни бе ПЕРФЕКТНА... какво искате бе лекенца???? Защо чупехте??? Това е един от малкото прилични стадиони в България!!! ТЪЖНО МИ Е ЗАРАДИ 20 ПСЕВДО ФЕНА!!! Замислям се дали да ходя на гостувания, а безкрайно обичам Ботев. Не видях първия гол, крещейки на тези лумпени да спрат да бутат оградата. И човека с мегафона - не го познавам - но там трябва да стои човек, който освен фен, освен приказлив и знаещ, който да надъхва, трябва да стои и отговорен човек, който да всява респект и ред в редиците.... НЕ МОЖЕ ТОЙ ДА ПОДТИКВА ФЕНОВЕТЕ ДА БУТАТ ОГРАДАТА С МЕГАФОНА!!!! НЕ МОЖЕ!!! Божо, беше на 5 метра от него и нищо не му каза.... (иначе Божо се караше и крешеше да спрат чупенето на седалки)....
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+15
 
 
Това със седалките не трябваше да се случва. Получихме похвали от Ловеч, София и т.н., но в Стара Загора трябваше да се омаскарим. Защо? Реферите са пед.ли и това го знаем. Не ни беше приятно когато говеждата зган потроши нашия стадион. Нека подкрепяме отбора си по правилата!
+16
 
 
Заралии са един посредствен отбор и не заслужаваха 3-те точки.Имаше правокация и съдииска грешка.но наказанието и глобите са за нас, ами те само това чакат,как да ни резнат.Но има и друго как ще се почувстваме ние като изградим новия стадион и някой го потруши...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: