ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри изчетка Берое преди мача в Стара Загора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:43 / 09.04.2013Коментари (21)10220
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов изчетка доста Берое преди двубоя помежду им утре в Стара Загора. Специалистът заяви, че заралии са един от отборите, който прави отлично впечатление през втория сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Времето от двата мача е напълно достатъчно отбора да се възстанови. Естествено не е достатъчно за хората, които имат проблеми. Очаквам утре да стане един хубав празник, както и моят отбор да играе на максимална концентрация. Срещу Берое трябва да разгърнем потенциала си, защото тимът показва сериозно израстване през този сезон и са отбор, който прави отлично впечатление", заяви Стоилов. 

"Берое напредна изключително много, играе един много добър и организиран футбол. Не ги видях да играе защитно, както някои говорят, а напротив - играха доста активно и с голямо самочувствие. Те са един от отборите, който прави отлично впечатление през втория сезон", допълни специалистът.

"Не мога да кажа дали е плюс, че Петър Хубчев е бил треньор на Ботев. При всички положения той много добре познава отбора, обстановката и част от играчите. Имахме възможност един на друг да се опознаваме и разузнаваме, така че някакви големи изненади не може да си правим в нашия шампионат", каза още Мъри.

"Все още имаме доста проблеми с контузени играчи. Не мога да кажа дали Минев и Спрокел ще вземат участие в мача. Утре сутринта ще направим последна тренировка и на нея ще преценя дали те ще играят. Ако те отпаднат, има други футболисти, които са готови да изиграят мача на едно добро ниво", сподели още старши-треньорът. 

"Има равнопоставеност в първенството, интересни двубои се получават. Всички отбори се стремят да постигнат добри резултати и печелят точки. Няма отбор, който да прави супер впечатление или да е с разлика над другите. Също така няма и отбор, който да е изостанал. Виждате всички отбори взимат точки почти на всеки мач. Така, че първенството ни е на една равнопоставеност. Колкото до нашия отбор, искам да продължим да играем добър футбол и основното нещо, което искам е да развиваме играта си и отбора си. Не обичам еуфория от една победа или две, искам отбор на 100%, който да радва хората със себераздаването, красива игра и естествено с добри изпълнения на терена", коментира Мъри визирайки шампионата ни до момента. 

"Когато има нещо ще го обявим. На този етап нямам желание нито да коментирам трансфери, нито да коментирам други играчи или клубове. Селекцията в нашия клуб през лятото не трябва да бъде масивна - едно, две имена. Ако се наложи естествено още няколко. Ако сегашните футболисти се представят на това ниво, не виждам през лятото да правим мащабни селекции", коментира Стоилов относно трансфера на Ромарио Кортцорг, който медиите обявяват, че е подписал предварителен договор с Ботев. 

На въпрос защо Ботев поглежда към чуждестранни играчи, а не залага на български Стоилов отвърна: "Има доста интересни български играчи, които ние имаме желание да са в нашия отбор и да помогнат на клуба, но с оглед на това, което ръководството е провело като разговори с някои от тях, цените им са доста сериозни. Знаете на този етап приоритет на Ботев е да завърши базата в Коматево и след това да започнем изграждането на нов стадион. Чак след това можем да мислим за по-сериозни трансфери. В крайна сметка като не можем да си позволим да купим български играчи, основният ни приоритет ще бъде някои от младите ни играчи постепенно да бъдат българските ни подкрепления за догодина. Желанието на нашия собственик е да имаме до 1-2 години още няколко млади играчи като Тодор Неделев, които да покажем на хората. Така че българските попълнения ще ги търсим основно от нашата школа", завърши Станимир Стоилов.
Още по темата: общо новини по темата: 13
23.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.04.2013 г.
+4
 
 
Ай момчета - тя работата край няма...ами, да тръгваме вече! Сигурен съм, че ще сме доста над 2000 - дано тия без билети се снабдят от там! Само БОТЕВ !
+13
 
 
Лошо, лошо... Да гледаш такава злоба от феновете на Локо.. :) А едно време беше друго! Дано бием, успех и на тях с Ботев Вр., но за мен хора, които са против града ни, не могат да се нарекат фенове. :)
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+28
 
 
Какво ги е изчеткал? Берое си играят добре. Е легнаха на Левски, но това на тях си им е традиция, така че ...
+24
 
 
МАНГАЛИ ГНУСНИ НИЕ МОЖЕ ДА СЕ МРАЗИМ С БЕРОЕ,НО НЕ МОГА ДА СИ КРИВЯ ДУШАТА,ЧЕ ИМАТ ЕДИН ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ СТАДИОНИ ВЪВ България СЪС СПОНСОР МАРИЦА ИЗТОК.ОЧАКВАМ,ЧЕ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ЕДНО ИСТИНСКО ДЕРБИ УТРЕ!ВСИЧКИ В ЗАРАТА!
-39
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+32
 
 
цитат:
"Така че българските попълнения ще ги търсим основно от нашата школа", завърши Станимир Стоилов.
Дано! Това е правилният път.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: