ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов: Залужавахме равен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:18 / 10.04.2013Коментари (20)5633
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов заяви след мача, че "канарчетата" са заслужавали поне равенство. Стоилов все пак призна вината и на своя отбор за загубата.

"Допуснахме детинска грешка при първия гол и позволихме контра при втория. Опитахме се да играем футбол. Имахме известни проблеми при изнасянето на топката, не играхме слабо, но не успяхме да си реализираме положенията", допълни Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 13
23.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
При победа щяхме да сме на 3т. от Лудогорец преди техният мач и на 2т. от второто място на което е Левски които са в криза и при тази игра се настаняваме трайно на второто място но нищо де важното е,че вървим само напред и нагоре
+11
 
 
Отборът с играта показва че вървим напред.Няма от какво да се срамуваме а ще ги подкрепим още по силно в следващия мач.САМО БОТЕВ ПД
+6
 
 
равенството беше реалния резултат!!!поздравлеия за откровения коментар на мъри!
+4
 
 
Все по един и същ начин падаме от марулите . Дори и при д.х., кошмарни първи минути , първо стигане до вратата ни и получаваме гол . После овладяваме мача и започва голямото дялкане , бавене и лежане по терена за по 15-20 мин. изгубено време по отвратителен отбор няма . Тази година остават , но догодина са сигурни пътници и дано им вземем реванш с разгромни победи.
+7
 
 
Мъри ни предупреждаваше, че ще имаме понякога и такива загуби. И най-големите отбори не са гарантирани от това. Наистина нелепа грешка на Шани ни причини първия гол, от което и играта на отбора ни се разстрои. Наистина и съдията както даде засада при гола на Костов в края, можеше и да не я даде. Но това вече си е негово право в спорно положение да отсъде така, както той реши. И такива неща се случват във футбола. Но важното е, че отборът на Мъри играе футбол, играе не просто технично, но и мъжки! Този мач вече е отминал, нека да гледаме напред! Ай, канариии!!!
+15
 
 
Никаква засада! В събота мощно на стадиона, хубава и изразителна победа и отново сме в играта.
+25
 
 
Мъри, тези загуби не ги броим.Когато играем мъжки и се раздаваме , няма от какво да се срамуваме.Доволни сме от това което правиш с отбора, и докато сме доволни винаги ще имаш нашата подкрепа.
+21
 
 
Мъри за мен е най-добрият тренер в България и само се моля да му се даде време да направи с Ботев това което с направи с Левски!
+25
 
 
Мъри знам,че ти ще ни направиш отбора готов за Европа,но тази година искам сърцат и атакуващ футбол,и задължителна победа в дербито.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: