ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (18)
Дните на Шеткус в Ботев Пд са преброени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 06.11.2012Коментари (48)8974
© Plovdiv24.bg
Дните на Ернестас Шеткус в "Ботев" (Пд) са преброени. Вратарят си навлече омразата на феновете на тима, които му гласят линч. "Бултрасите" искаха да му теглят здрав бой още след дер­бито. Шеткус се превър­на в антигерой в 84-ата минута, когато не успя да избие удара на Рангел Абушев и "Локо" стигна до 2:2. Привържениците на "канарите" издирваха цяла нощ ад­реса му, за да го посе­тят.

"Искаме да си пого­ворим с него насаме, а не да го причакваме след тренировка. Това вече го сторихме, но той явно не разбира от ду­ма", обявиха тарторите на агитката.

"При всяко центриране в нашето наказателно поле ни побеляват косите, вече не издържаме, нека Феро замрази този клоун или ще стане страшно", при­зоваха феновете.

Иначе някои от тях си избиха мъката от изпус­ната победа, като изтор­мозиха привърженици на "черно-белите". Човек на "Стандарт" стана сви­детел на едно от мелета­та. Екшънът се разигра в ресторант "Болеро" в квартал "Кършияка". Бригада "Лудата банда" спипа там фенове на "Локо", които се отърваха с бягство. Един от тях обаче се прости с "черно-бялата" си фланелка. Тя бе поругана от биячите.

Бивш треньор на "Локо" (Пд) пък се отърва на косъм от гневни ро­дители. Асен Чотров, който бе уволнен след скандал от школата, бе нападнат от татковците. Той им се наби на очи, като се появи в ложата с екип на "смърфовете".

Чотров бе атакуван с възгласи: "Върни ни зае­мите, мухльо"; "Разкарай се от стадиона, пияницо" и "Не те ли е срам да биеш деца".

Източник: "Стандарт"
Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма такава тъпотия ....Шеткус е добър вратар,голът беше поравно и на Данчо Христов , и на вратаря!Освен това има страхотен рефлекс.Нормално е вратар в нов отбор да се чувства несигурно-няма синхрон.
+2
 
 
Сигурен съм, че няма нища вярно в инфото за линч. Гледал съм всички мачове на Ботев, Шеткус направи силни мачове срещу Славия, Черноморец, Черно море, Пирин Г. Д., Локо Сф., Литекс, ЦСКА. Може да бъде винен за първите 2 гола срещу Левски, двата гола срещу Берое, втория срещу Локо ПД. Умишлено пропускам гола срещу Монтана. Да заложи ръководството на Христо Иванов, не е заслужил недоверие. Нисък е, безспорно, но това е даденост. Нека му се даде шанс, да покаже резултата на своя труд и амбиция.
+4
 
 
Шеткус не е от най добрите но не и слаб вратар, дайте на момчето малко време,щом е национал значи има качества.
-3
 
 
Да, да това е начина продължавайте в тизи дух. Кажете му на Спасов какво да прави.
+4
 
 
Мачовете досега които гледах на Шеткус, с изключение срещу Литекс /макар, че и там имаше комична реакция при удара в гредата/ и донякъде срещу Черноморец, съдават впечталение за много голяма несигурност при центриранията, а оттам тази несигурност се предава и на защита /хубаво, че имаме Бобан/. Според мен трябва спешно да привлечем опитен вратар - има такъв свободен в момента /Ивайло Иванов/, пази за последно в Берое.
+4
 
 
Ако написаното е вярно, някои май трябва да първо да вземат и да покажат колко от акциите на клуба притежават, че да се разпореждат кой ще играе и кой не. Има треньор на вратарите, има и старши треньор. Те решават кой да пази. Това първо, второ за първия гол пак ли той беше виновен? А за втория къде бяха Молива и Ангел? Защо Петьо не направи почти нищо за да попречи на центрирането от фланга? Защо Данчо само потича редом с Абушев и поне не го извади от равновесие, а позволи да стреля и то доста силно?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
4е кои сте вие да му търсите адреса, стига с тея номера, идете питаите тоя дето го е докарал и тоя дето го е одобрил- мом4ето явно толкова си може.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Капитанът на младежите, който накара Пловдив да се гордее
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: