ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Ферарио Спасов: Можехме и да победим с човек по-малко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:59 / 04.11.2012Коментари (39)5342
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Пд Ферарио Спасов остана доволен от дербито с Локомотив Пд, завършило 2:2 на стадион "Локомотив". Ето какво заяви специалистът след края на мача:

"Смятам, че и двата отбора са доволни от резултата. Мисля, че с 10 човека можехме да спечелим дербито. Важното е, че се игра футбол, получи се невероятна атмосфера", коментира наставникът на "канарчетата". 

"Бях концентриран върху мача, но е хубаво да си треньор и да усещаш такава атмосфера. След оставането с 10 човека нормално се дръпнахме назад, изчерпахме и силите си", каза още Феро.



Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.11.2012 г.
-2
 
 
Забелязал съм, Феро на може да ръководи отбора по време на мач. Каквото е казал в съблекалнята - това е. Но много често се налага да бъде сменена тактиката, да се променя темпото на игра в определени периоди, но това не го може. Задоволява се с едни леки ръкомахания към футболистите, колкото да имитира и по тоя начин оставя момчетата да се мъчат на терена. Жестовете повече са му към реферите.
+2
 
 
Абе всички плюете Феро, ама никой не обръща внимание на факта, че Данчо Христов изтърва 2 пъти Абушев накрая, което на втория път можеше да е съвсем фатално..
+4
 
 
Мачът приключи... Резултатът е ясен... Да оставим Феро да работи, да му дадем шанс и време, те са му нужни, не може да очакваме резултати сега и веднага. Но ако и след зимната пауза отборът продължава да играе същия ,,нападателен футбол" явно нещо ще е сгрешено. За мача все пак ще си позволя да кажа само едно - съдията го опорочи и то съвсем преднамерено, това стана ясно още до 10-та минута. Успех Ботев! Вървим напред!
+4
 
 
Ферарио или ни трябва нов вратар или нов треньор на вратарите.Вратаря имаше едно положение което трябваше да извади и сгреши до кога.
+6
 
 
Точно за този мач не трябваше Караславов да е титуляр,Рахов точно влезна във супер форма срещу Литекс и ЦСКА нямаше нито една грешка.А Енрике трябва не само да играе напред но да си покрива и зоната отзад защото червения картон на Бобан е във неговата зона.
+4
 
 
На Тошко му се схващали краката в 70-тата минута , за това Феро го сменял . Това сега го прочетох и не мога да повярвам . Трябва да питаме Тошко дали е вярно .
+11
 
 
Ръководството на почивката на полу сезона спешно трябва да се огледа за нов вратар на този вече грешките му станаха много и то на важни мачове.
+5
 
 
Да не можеш да удържиш 3 точки срещу ЦСКА те разбирам, Феро. Ама срещу Локо...става прекалено!!! Още през лятото отбелязах тази слабост да ни вкарват при центрирания. Рангел Абушев не е висок, че да надскача нашите централни защитници. Ама ни мушна 2 гола. Какво става, Феро?
+5
 
 
Едно голямо браво заслужават и двата отбора за играта си.Не знам някои какво искат от двата най-добри пловдивски отбора на фона на залязващият ни град.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.11.2012 г.
+4
 
 
Феро, явно това ти е капацитета като треньор. Не знам още колко ще изкараш в Ботев - но ти не си треньора за БОТЕВ ! Такива мачове не искаме да гледаме, такава тактика не искаме да гледаме, такива смени не искаме да гледаме! Да ни сгъват разни отборчета в нашата половина ВСЕКИ мач, а да приказваш, че сме големи - няма да стане! Това не е селския Литекс - това е БОТЕВ от Пловдив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: