ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Черно-белите" се надъхват за дербито със Стоичков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 03.11.2012Коментари (19)8133
©
Футболистите на Локомотив Пловдив се надъхаха за дербито с Ботев Пловдив с колективно посещение на предпремиерата на филма за Христо Стоичков. Трима от младоците - вратарят Стефано Кунчев и нападателите Рангел Абушев и Георги Стефанов, бяха седнали точно пред Стоичков, съпругата му Марияна и дъщерята Михаела.

Камата категорично отказа да коментира и прави прогнози за изхода на Локо - Ботев, както и да се занимава с недоброжелателите си.

"Тях съм ги сложил на Альоша! Не могат да погледнат по-далеч от обувките си, а тръгнали да дават мнения", отсече в типичния си стил Стоичков, цитиран от "Труд".

След края на предпремиерната прожекция пък Камата изкара незабравима вечер в родния си Пловдив. В залата бяха първите треньори на Стоичков във футбола - Огнян Атанасов и Сава Савов, футболният му идол Петър Зехтински, кумът Атанас Узунов, както и фолкзвездата Орхан Мурад, който подари на Кавалера на "Златната топка" новия си диск.

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
2.09.1995 г. Ботев - Локомотив 5:0 За втори път в дербито Ботев постига чиста победа с 5:0. Герои на мача са авторът на хеттрик Костадин Видолов и Анастас Петров с 2 попадения.
+1
 
 
27.08.1988 г. Ботев - Локомотив 5:0 За втори път Ботев вкарва 5 гола във вратата на Локомотив, при това без да допусне такъв. Автори на попаденията са 4-ма състезатели в жълто-черно - Запрян Раков, Марин Бакалов на два пъти, Тодор Зайцев и Антим Пехливанов.
-1
 
 
22.08.1987 г. Ботев - Локомотив 5:2 Първи мач, в който Ботев бележи 5 попадения. На терена за Локомотив е Божидар Бонев, син на треньора на Локомотив Христо Бонев. За първи път в дербито са дадени 3 дузпи - 2 за Ботев и една за Локомотив, съответно реализирани от Атанас Пашев и Аян Садъков. Герой на мача е лявото крило на Ботев Атанас Пашев, който бележи 4 гола, петото попадение е на Марин Бакалов, а двата гола за Локомотив са с автори Стефан Драганов и Аян Садъков.
-1
 
 
Надъхват се с футболист, която мечта е в следващия му живот да играе в Ботев Пловдив? Мангустите съвсем полудяха, утре всичко ще си дойде на мястото.
-1
 
 
Де да снам със какво сте се надъхвали ама..... "Футболът в Пловдив е икона,никога не забравям,че съм тръгнал от тук! По една или друга причина,една моя мечта не се сбъдна..Надявам се другия път,когато се преродя,да имам възможността да играя с НОМЕР 8 В БОТЕВ" (Христо Стоичков на представянето на книгата "Футболните битки за Пловдив")
-1
 
 
лили иванова щяла да черпи.имало и други дето не може ли да си продадат билетите,ама тия били по зле
+18
 
 
ОТИДОХ ДНЕС ДА СИ КУПЯ БИЛЕТ НА ЛАУТА,БЯХ СЕ ПОДГОТВИЛ ДОБРЕ:ПЕСНИ СТИХОТВОРЕНИЯ,ТРИБУНИ СЪСТАВА НАУЧИХ,РЕЗЕРВИ РЪКОВОДСТВО ФЕНОВЕТЕ ИМ НАУЧИХ,ИСТОРИЯТА ДО НЯКЪДЕ,ГОДИНИТЕ НАУЧИХ-ГОТОВ ЗА ИЗПИТА..НО УВИ НЯМАШЕ ВЪПРОСИ,НАКАРАХА МЕ ДА СИ СВАЛЯ ГАЩИТЕ,АЗ ГИ СВАЛИХ И КОГАТО ВИДЯХА ,ЧЕ НЕ САМ ОБРЯЗАН МЕ ИЗГОНИХА С ДУМИТЕ НИЕ НА НАШИЯТ СТАДИОН БЪЛГАРИ НЕ ИСКАМЕ,ТУК СМЕ САМО ЦИГАНИ И МЮСЮЛМАНИ..ЯЗЪК ЧЕ УЧИХ ТОЛКОВА МНОГО!!!
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 03.11.2012 г.
+8
 
 
Кво има да му се надъхват толкова? НАгласят се,че Ботев е класи над Тях и ще падат и свикват с реалността, жалко е,че онези Уроди от трибуна Джесикъ не го проумяват , но нищо утре ще го осъзнаят по много болезнен начин! Локомотив-Ботев 1х2- това е!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: