ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Локо и Ботев изготвиха становище до БФС относно градското дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:01 / 17.09.2012Коментари (30)9144
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив (Пд), съвместно с колегите си от Ботев, изготви становище до БФС относно датата на градското дерби между двата отбора, които по програма трябва да играят на 31 октомври (сряда). Становището е подписано официално от двата клуба и вече е изпратено до БФС.

"Нашето желание е дербито от 11-ия кръг в първенството на "А" група да се състои на 3 или 4 ноември (събота или неделя), за да могат повече привърженици и на двата отбора да гледат мача. В същото време предлагаме на БФС два варианта за провеждане на двубоите от турнира за Купата на България. Единият е на 7 ноември (сряда), а другият - на 31 октомври (сряда)", заяви днес административният директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов.

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
От МаЛъК ЖъЛтО-ЧеРеН И На ТаЗ ИдЕя ВеРеН!!!
на 18.09.2012 г.
+4
 
 
Момчета от Ботев и Локо, в София са се, възползват се и ще се възползват от всички властови инструменти, но каквото и да правят, не могат да обединят Левски и ЦСКА за каквато и да е кауза! НЕ МОГАТ!!! Именно там е нашата сила, която те с нито един властови инструмент не могат да заличат - обединението, което най-скоро показахме в Катуница и ясно се видя, че можем да го постигнем! Ако съумеем да превърнем агресията помежду ни в борба с всички, които се опитват да порежат по какъвто и да е начин Пловдив, ако я насочим в правилната посока - НЯМА КОЙ ДА НИ СПРЕ! Освен двете дербита запомнете - няма Ботев, няма Локо - има Пловдив и всеки трябва да знае, че НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ Е.АВА С НАС!!! _Ботев_Пловдив__ДО_ГРОБ_
+15
 
 
БФС ще продължат да ни тероризират безкрай, ако продължават комплексирани фенове от двата отбора да истеризират и превръщат едно спортно дерби в латино сериал ! Да, на стадиона и по форумите жълтите мисирки ще бъдат псувани и наричани СЕЛЯНИ, а буферите ще бъдат наричани "цигани", но всеки от нас знае, че нито едните са селяни, нито другите цигани - не сме ли заедно по улиците, заведенията и домовете си!? Има ли някой тук без приятели, които са фенове на другия отбор !!!!?????? Голяма вреда си причиняваме, ако взимаме насериозно БИТКАТА за Пловдив извън терена и трибуните ! За да бъде Пловдив номер 1 не само в сърцата ни - трябва да сме обединени против всички престъпни паразити като Перуката, Лечков, Тото Динев, Топалова, Венци Стефанов, Батков, Христолов, Емо Наков.....те са истинските врагове на българския футбол !
+2
 
 
Някои смятат че ако дербито не е в събота няма да си изпълнят секторите за 6800 примати.Ограденият сектор ще е препълнен.А че в БФС няма да признаят за поредният си гаф си е тема с много разклонения.Като се сетя за баражите миналата година,за гюбеците на тупето пред Преслава и за мача с Естония не се учудвам от неадекватността на хранителната верига на цар Асен.
+2
 
 
Никакво местене на датата на мача от 11-тия кръг. Циганите са яко огладнели и откакто е теглен жребия се чудят как да променят датата за да напълнят тумбаците от билетите закупени от пловдивчани, а и магарешкия милион вече е похарчен. Ако пловдивчани не отидат да гледат БОТЕВ на лаутджамия ще има отново 2 000 получовека публика от столипеново и близките села. Дори предлагам да бойкотираме срещата и да не ходим на катуна зад ВСИ...
+12
 
 
При такива яки дербита , психо-войната е от голямо значение. Не разбирам защо нашето ръководство , толкова лесно се съгласява за местенето на датата. Това щеше да е добре , ако мача се играеше на градския ст.Пловдив и и двата отбора имаха по равно полагащи се места. Сега какво става , вкарваме си автогол още преди да е почнал мача и им предоставяме още по-мощно да използват домакинството си , като изпълнят максимално секторите си , а представяте ли си ако между тях има ботевист и изреве ,ако вкараме гол.За това е голяма грешка местенето и огромна услуга за буферите.
-23
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+12
 
 
Боклуци,да не стане втора Катуница,пред БФС!!! Да не ви запалим гнусната,миризлива сграда.
+18
 
 
"перукан",мазилата са на промоция!започвай да се събличаш!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: