ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трудни съперници чакат Локо в ЛЕ, ако отстрани Витес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 20.07.2012Коментари (43)5639
© BulPhoto
Много трудни съперници чака Локомотив Пловдив в 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа, ако "черно-белите" отстранят Витес.

Както е известно вчера двата тима спретнаха зрелищно 4:4 на градския стадион в Ловеч от 2-ия квалификационен кръг на надпреварата и оставиха всичко да се реши в Арнхем след седмица, когато е и реваншът.

Днес от 14,30 часа българско време пловдивчани ще научат съперника за 3-тия квалификационен кръг, ако успеят да отстранят "жълто-черните". 

Ето кои съперници чака Локо Пд в следващия кръг:

Хановер 96 (Германия)

Атлетик Билбао (Испания)

Металургс (Латвия) или Легия Варшава (Полша) - 2:2

Анжи Махачкала (Русия) или Хонвед (Унгария) - 1:0

Розенборг (Норвегия) или Ордабаси (Казахстан) - 2:2

Маритимо (Португалия)


Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Те съперниците нека си чакат.Акото е много голямо.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 20.07.2012 г.
+2
 
 
Порят ви редовно с по 4 гола, а вие се радвате като проститутки на магистрала! Нямате отбор за А група, а вече мечтаете за следващия съперник вЛЕ:). Нещо много литнахте в небесата?! Да, беше така - но до пролетта. После Коко развали всичко...та и до сега.
0
 
 
Първата жълта епилепсия се разпени в нашата тема.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Що за фенове сте вие щом позволявате на "говедото" Велев да ви псува? Това исках да разберете и как ще реагирате от тук нататък?
на 20.07.2012 г.
-3
 
 
Какъв Ви е проблема едва събрахте 500 човека на мача. Вие сте отбор на Кюстендил ,отивате там и събирате 5-6 хиляди и се радвайте. Освен няколко форумни нещастни индивида който си въобразяват че Вие сте отбора на Пловдив,друг никой не Ви бръсне за нищо.Чакахте да починат всички от Спортклуб и тогава заявихте че Вие сте наследника на Спортклуб .Почина Джон Лорд и заявихте че ако бил жив щял да бъде от Локото .Просто психиатрията Ви зове.
0
 
 
Наивника не е най върлия фен на Локомотив,това е ясно . Факт е обаче,че фенове на отбора ви си псуваха и треньора и футболистите вчера .
+2
 
 
Наивника е най-върлия фен на Локомотив :))))))))) Знае всичко около отбора и живо се интересува какво се случва с Локо,феновете и ръководството
0
 
 
И "Кокала" ви е разбрал колко струвате. Треньорът на Локо Пловдив Емил Велев отново напомни за себе си. Кокала се държа доста непристойно след мача с Витес и си позволи да напсува част от феновете на отбора. Гневът му отнесоха хора, които стояха в сектор "А", точно зад резервната скамейка. "Айде сега псувайте, бе, мама ви...Смешници, все недоволни! Какво искате, бе?", пенявеше се Велев пред тунела. До него отиде Атанас Узунов, който го успокояваше. Кокала започна да му обяснява разпалено, че привържениците не са прави, защото през цялата среща умишлено са нападали него и играчите.
0
 
 
Война между феновете на Локо Пловдив в сектор "А" избухна с края на мача между "смърфовете" и холандския Витес. Привържениците се сръфаха заради вратаря на отбора Йордан Господинов.Опитният страж не направи добър мач, което вбеси група запалянковци зад скамейката на Локо. Когато той тръгна към съблекалнята, един здрав и мургав мъжага почна да го освирква и да крещи: "Данчо, махай се от Пловдив, не ставаш за Локо!". Докато плюеше люто по стража, близо до него падна бутилка минерална вода. Тя дойде отляво на човека, където седеше шефът на фен клуба Костадин Славов. "Няма да псуваш, ей! Остави Данчо, остави момчетата, че лошо ти се пише!", защити отбора той, което насочи гнева на другия към него. "Смешко, колко пари взе от Локо, бе? Я кажи как организираш екскурзиите? Млъкни и се моли да не те срещна някъде из Пловдив!", отвърна фунът на "черно-белите", който преди това изливаше гнева си върху Господинов. Имаше сериозна опасност да се стигне и до ръкопашна схватка, но другите от агитката се намесиха бързо и тушираха напрежението.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: