ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (19)
Локо започва евротренировките от днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:05 / 13.07.2012Коментари (11)3189
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев събира днес футболистите си за първа тренировка относно предстоящия мач срещу Витес от Лига Европа. Както е известно вчера Кокала даде вход "свободно" на играчоте си, след мача за Суперкупата на България срещу Лудогорец (1:3). 

Днес точно от 18,30 часа Велев и неговите помощници ще изведат "черно-белите" на тренировка на "Лаута". Пловдивчани ще се готвят на клубния си стадион до неделя, а от понеделник ще заминат на хлад край Ловеч, където ще се готвят до мача с холандците. Там ще тренират на официалния стадион на ловчанлии. 

Двубоят с Витес е на 19 юни (четвъртък) от 18.30 часа на Градския стадион в Ловеч. Рефер на тази среща ще бъде Антонио Матеу от Испания. В реванша Локмотив Пд ще гостува на стадион "Гелредоме" в Арнем от 21,00 часа.
Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано на този мач Кокала не прояви безхаберия при смените както при мача с делиорманците
+1
 
 
Е, добре, бе, пират, играем равностойно на най-силните, понякога бием, понякога падаме, постигаме успехи - в шестицата сме, финал за купата и суперкупата, в ЛЕ!? Какво искаш повече - да станем Барселона ли, да станем шампиони с 20 точки разлика - тогава ще мирясаш ли или ще продължиш да плюеш? Нещата са съвсем логични - пред нас са по-силни отбори, след нас - по-слаби! Коко прави всичко в рамките на възможностите си, че дори и повече! Тъй като си много наблюдателен и остроумен хайде напиши нещо за банкера Василев! Ще ми бъде интересно да ми разясниш как си е спечелил парите, на кои партии служи и пр.
0
 
 
Каква мъжка игра !???? Като изключа Даксон, Златински и Дани Георгиев....това са сбирщина тото-проститутки ! Бойкот на коковите паразити ! Това не е Локо Пловдив ! Да си верен на Локо Пловдив е едно, но да подкрепям някаква пасмина от вносни фатмаци... Стига толкова ! Няма да им печелим ние мачовете !
0
 
 
Добре бе гледам жълтите ръгат минуси и пишат малоумни коментари т'ва е демонстрация на селска злоба, истинските майни винаги ще ни подкрепят дори да са боядисани в жълто... то е ясно отиваме да си подкрепиме отбора без значение кой, какво, как, кой ставал кой не ставал. Затова сме го доказали ЛОКОМОТИВ Пловдив има НАЙ-ВЕРНИТЕ превърженици в България за нас няма значение да ли ще бием или ще паднем искаме само МЪЖКА ИГРА ДО КРАЙ! ВСИЧКИ В ЛОВЕЧ!!!
-1
 
 
В четвъртък Пловдив се мести в Ловеч. Винаги с вас.
+5
 
 
Коковата евро-селекция е като сергия ! Води ни безброй фатмаци, за да ги направим продаваеми ! За съжаление тази сбирщина от тото-футболерчета само ще ни позори, докато не осъзнаете, че тото-свинята използва нас феновете за лесна печалба - само и единствено - ние създаваме звезди от анонимници, а той ги пазари с Батков и играе тото. Крачунов, Дембеле, Гомналио ! ТОВА е !! Гледаме анти-футболните мърши Тасио и Сержинчо да се гаврят за пореден път с нас ! Това не е Локо Пловдив !!!!! Бойкот на тотовия цирк ! Динев=Топалова= Емо Наков= Иван Петлешков ! Футболно порно за наша сметка няма да гледам повече! Позор след позор ! Без Даксон сме НУЛА ! Кликайте сега минуси да ми обясните, че съм жълтур ! Момчетата от школата чакат години, за да имат шанс да играят 10 минути в официален мач на Локо Пловдив, а тези разплути алкохолици като Тасио идват от някой дебилариум и ги гледаме 90 минути на финал ! ПФУ ! Коко, ти си позорен помияр...изчезвай от Лаута ! Ето я дежурната кокова мажоретка под мен...сега ще разцъфне в мозъчен фонтан от псувни, за да обясни, че съм жълтур, който се прави на черно-бял.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: