ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кириакидис на линия за Витес, за сметка на Маркес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:48 / 17.07.2012Коментари (5)2827
© Gong.bg
Пристигна жълтата карта на полузащитника Илиас Кириакидис, който ще бъде картотекиран в УЕФА в близките часове, за да бъде на разпложение на треньора Емил Велев за мача с Витес. 

Новината бе потвърдена от администратора на "черно-белите" Атанас Узунов. Не така обаче седят нещата с Ели Маркес, който не отпътува в понеделник със съотборниците си за Ловеч, а за Гърция, за да си оправя документите. 

Той е на път да пропусне мача с "жълто-черните" заради нарушение на законите, когато е задържал жълтата си карта в Търговище и тепърва ще трябва да получи разрешение от БФС, след което да бъде картотекиран от УЕФА. Именно затова шансовете на бразилеца да играе срещу Витес в четвъртък са минимални.

Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано му дадат шанса да покаже способностите си.Тук в Гърция 99% срещите са програмирани как да протекат и завършат така,че колкото и да има способни футболисти при тези ограничения то не могат да разгърнат таланта си.Второ голяма част в отборите има наши-ваши.Сиреч с връзки което пречи за развитието на даден отбор.По тази причина и не се задържат качествени треньори в Гърция.
+2
 
 
Изглежда играч със сериозна визитка, играл е в по-качествени първенства от българското - то вече всички са по-качествени от него де,дано да се впише в отбора На нас ни трябва точно футболисти с балкански манталитет и такива, които са се аклиматизирали в региона, а не някакви чехчета, словачета, които като видят каква е нашата футболна реалност, като им влезат два-три пъти твърдо с бутоните напред и съдията ги заколи -и дим да ги няма! Коко много правилно се е ориентирал към попълнения от Гърция и Кипър!
+7
 
 
Поразрових се малко из гръцките сайтове за Кириакидис.Играл е за отборите на Йоникос,АЕК,Лариса и Ерготелис.Локо Пловдив ще е 5-тият отбор за който ще играе.С Ерготелис има договор за още една година,но не е било проблем да се разстрогне.Успоредно с това е имал общо 3 предложения от други отбори играещи за Супер Лига/не са цитирани имената/ и третото предложение е от Локото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: