ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се прости с участие от ЛЕ след загуба с 1:3 от Витес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:59 / 26.07.2012Коментари (74)9714
© BulPhoto
Локомотив Пд не можа да сътвори сензацията във втория предварителен кръг от Лига Европа и отстъпи с 1:3 от Витес. Само преди седмица пловдивчани завъртяха 4:4 с холандците в Ловеч, но днес класата и опита на "жълто-черните", както и това, което се случи с "черно-белите" през последните дни, оказаха влияние на срещата на стадион "Гелредоум".

Марк Ван Хинкел изведе Витес в 25-ата минута, след като засече центриране по земя на Рейс. В даденото от рефера продължение защитникът на Челси Патрик Ван Аанхолт, който играе като преотстъпен за холандците, удвои.

Две минути след подновяването на играта, нападателят на домакините Бони също записа името си сред голмайсторите, след като засече центриране с глава на свой съотборник за 0:3.

Десет минути преди края Христо Златински отсрами "черно-белите" след като се разписа от 11-метров наказателен удар. Националът не сгреши от дузпа, която бе спечелена от Илиян Йорданов след нарушение на Калаш, който получи директен червен картон, тъй като крилото на "смърфовете" се бе откъснал от отбраната и оставаше сам срещу вратаря.

В краят на мача Здравко Лазаров можеше да вкара втори гол във вратата на Витес, но капитанът пропусна да се разпише излизайки сам срещу Фелтхуйзен.

В даденото от рефера продължение един от най-добрите на терена за Локо Пд Стефано Кунчев отрази дузпа, изпълнена от резервата Чантуриа.

Локомотив Пд игра в този мач без титулярите от първата среща Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн и Сержиньо, които преминаха в ЦСКА. Вратарят Йордан Господинов пък бе заменен от Стефано Кунчев, заради неубедителните си изяви в първия мач.

Витес - Локо Пд 3:1 (4:4 - след първия мач)

1:0 Ван Гинкел 25'
2:0 Ван Аанхолт 45'
3:0 Бони 47'
3:1 Златински 80' (д)

Витес: Фелтхуйзен, Калас, Ван Дер Щруйк, Кашиа (к), Ван Аанхолт, Хофс (77' Хавенаар), Ван Гинкел, Бони (69' Хавенаар), Райс, Ибарра (73' Чантуриа);
Старши-треньор: Фред Рутен;

Локо Пд: Кунчев, В. Георгиев, Венков, Саламастракис, Тодоров, Златински, Д. Георгиев (56' Йорданов), Ели Маркес (72' Тимонов) , Кириакидис, Тасио (56' Маламов), Лазаров (к);
Старши-треньор: Емил Велев;

Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Та кога е мача с АнДжи?! Вълчо тръгнал с таксито за Махачкала.... хохохохохохохоохоооо
+3
 
 
Повече от достойно представяне в труден момент срещу най-силния от съперниците на българските отбори! Можем да сме горди с отбора си, пловдивчани!
+6
 
 
срам,позор за българския футбол,това бе краха, личи ни българският футбол на какво ниво е, да ви призная радвам се з атия шопи за някви измислени отборчета ги разбиха,нека нека,единствено локомотив според мен се престави най достойно, браво и на машите момчета изпълниха ми сърцето.успех на пловдивските отбори,и нека мачкаме шопите
+5
 
 
И какво сега, то само Локомотив представи България достойно въпреки отпадането!
+4
 
 
играхме добре на които не му харесва в Локото да си заминава, ния сме големи заради публиката .....
+9
 
 
илиан и маламов са супер ....много раздвижиха нападението , няма да се усети липсата на трабадурите на коко ... те сега в цецека им е супер ... не мога да разбера как така и двамата бяха резерви за сметка на скопеното копеле сержиньо ...???
+5
 
 
Получих един видео разговор от един приятел ,който беше на мача. Всички фенове на Витес пяха наша песен. Бъдете горди,че сте Локомотивци!!! Браво на момчетата, които цял мач ни подкрепяха и пяха с все глас...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: