ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Венци Стефанов: Неделев заслужава повече от Десподов "Футболист на годината"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:17 / 03.01.2019Коментари (7)8228
©
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов се усъмни в безпристрастността на класацията “Футболист на годината". Според различни слухове абсолютен фаворит за този приз е нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов. Босът на белите обаче е категоричен, че през 2018 г. има много по-заслужили от него, но ще я спечели той, защото “има организация от ЦСКА".

“Не съм в България, но въпреки всичко няма никакъв смисъл да ходя на церемонията за футболист на годината. Призовавам и другите да не ходят, тъй като няма смисъл да се гледа филм с предизвестен край. Нямам нищо против Кирил Десподов. Той е добър футболист, но с вкарани няколко гола и нищо спечелено през годината не заслужава да спечели. Трябва ли да спечели незаслужено, защото с “Футболист на годината" да му се вдигне цената, за да бъде продаден в чужбина?!", заяви Венци Стефанов пред Спортал.

Ако Десподов е първи, на кое място трябва да е Станислав Костов? Той трябва да има номинации за три първи места, защото е вкарал три пъти повече голове", каза президентът на Славия, след което продължи:

“Обадиха ми се от Хърватия и чак оттам ми казаха, че Десподов ще спечели, тъй като от ЦСКА са направили добра организация. Журналистите, които не са изразили истинско и собствено мнение, сигурно ще бъдат забелязани. Моите поздравления към тези журналисти, които са гласували по съвест и достойно. Лошото е, че и Павел Колев участва в тази класация. Всички знаем, че Наско Сираков едно време го набута в БФС. Много добре знам и за топлата връзка Сираков-Колев-Гриша Ганчев. Всички много добре знат кой е проводник между Ганчев и Сираков. Защо един Тодор Неделев да не спечели?! Той направи много повече за Ботев, отколкото Десподов за ЦСКА.

Вижте, ако Бодуров бъде избран за най-добър защитник, нямам нищо против, тъй като той е мъжко момче - бори се със сърце и душа за собствения си клуб и националния отбор. 

Нямам нищо против и Антов. Талантливо момче. Пожелавам му бляскаво бъдеще. Дано стане добър футболист, но не може с мач и половина да печели отличие за най-прогресиращ млад футболист, при положение че Серкан Юсеин, Георги Йомов, Светослав Ковачев и Мартин Костадинов от Черно море играят във всеки двубой и печелят отличия. 

Да, защитавам Георги Петков. Абсолютно заслужава да спечели, тъй като изигра много силна година. Отчая нападателите на Левски и е с основен принос за спечелената купа на България. Със силната игра той нанесе някакъв удар на Левски и поради тази причина част от журналистите не го обичат. Това е непрофесионално, тъй като е без значение кой къде играе. Важни са качествата на футболистите. 

Съгласен съм Петър Хубчев да е триньор на годината, това е напълно нормално. Но какво ще прави на второ място Димитър Димитров - Херо? Бил 5 месеца в Лудогореци станал шампион… Бате Гошо стана три пъти шампион. Това не е кой знае какъв успех за възможностите на Лудогорец. Там наградата трябва да я вземе ръководството на Лудогорец и Кирил Домусчиев за качествените футболисти, които са довели. С тези класни играчи лесно се става шампион, тъй като са най-добрите в България. Загорчич заслужава да е втори, защото с голобради български момчета спечели купата на България", добави Стефанов пред Спортал.
Още по темата: общо новини по темата: 257
06.06.2019
04.06.2019
04.06.2019
04.06.2019
04.06.2019
30.05.2019
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
искам да забележите как всеки ден се пише за този
-1
 
 
Това прасе не му ли писна да говори само глупости.
+5
 
 
На никой не му пука за мнението на тоя. Ако ще да изчетка целия отбор.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-3
 
 
Жълтури, плюенето на Чичо Венци да започне сега! изпокрихте ли се, отидохте да ринете сняг ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: