ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Унизителна загуба за Ботев, пловдивчанин и бивше "канарче" вкараха в Коматево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:07 / 10.02.2018Коментари (11)11175
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) претърпя унизителна загуба 0:3 от втородивизионния Ботев (Враца) в последната си контрола преди старта на пролетния полусезон на Първа лига. Двубоят се игра на базата на "канарчетата" в Коматево.

Първият гол бе дело на пловдивчанинът Атанас Кабов, който преди време беше част от ФК Векта. Второто попадение пък вкара бившето "канарче" Петър Атанасов, а освен това за гостите се разписа и Деян Иванов.

В 70-ата минутазвездата на Ботев Тодор Неделев пропусна дузпа.

В 3-ата минута Веселин Минев подаде на Лъчезар Балтанов, който стреля, но топката беше избита от противников играч. Две минути по-късно Тодор Неделев изпълни пряк свободен удар, но коженото кълби мина над вратата на гостите.

Врачани поведоха в резултата в 24-ата минута. Атанас Кабов получи пас на удобна позиция и с отмерен удар се разписа за 0:1.

Петър Атанасов от гостите отбеляза втория гол в тяхна полза в 36-ата минута. Тогава той се отзова фронтално срещу вратата на домакините, стреля, а Иван Чворович изпясна топката, която мина под краката му и се оплете в мрежата за 0:2.

Домакините опитаха натиск през втората част, но срещнаха сериозна съпротива от съперника, защитаваш се успешно.

В 55-ата минута след центриране от ъглов удар топката бе пратена на задна греда, Диого Кампос я посрещна с глава, но ударът му се оказа неточен.

Четири минути по-късно съотборникът му Филип Бризола пропусна от чиста позиция. Гостите дебнеха на контраати, като пред Петър Атанасов и Атанас Кабов излязоха на удобни позиция, но не успяха да се разпишат.

В 70-ата минута "канарчетата" получиха право да изпълнят дузпа. Тодор Неделев обаче стреля неточно и прати топката встрани от вратата.

Три минути по-късно Диого Кампос излезе сам срещу вратаря на гостите Александър Любенов, но прати топката в тялото му.

Футболистите на Ботев (Враца) довършиха "канарчетата" в 77-ата минута, когато Деян Иванов вкара гол с глава и фиксира крайното 0:3.

След мача се разбра, че Ботев (Пд) ще привлече през лятото Васил Шопов от Дунав, когато изтича договора му с русенци.

Ботев (Пд): Иван Чворович, Цветомир Панов, Димитър Пиргов, Лазар Марин, Пламен Димов, Густаво Афонсо, Дуде Ндонгола, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Диого Кампос (Радослав Терзиев, Серкан Юсеин, Фелипе Бризола, Филип Филипов, Алваро Юлиано, Кристиан Добрев, Станислав Шопов).

Още по темата: общо новини по темата: 193
21.05.2018
18.05.2018
15.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
11.05.2018
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
3 шпека, нищо работа. Га ги ядоха 7, лошо ли им беше...!!?????
+2
 
 
Хъмпито им дава наклон на х*я, те с Ботев се занимават..... Циганска работа (не го казвам аз а Бонев).
+2
 
 
По-добре издънки в контролите, отколкото в първенството
-2
 
 
Ай канарье... почваме строежа, Пловдив е наж.
на 10.02.2018 г.
-5
 
 
Вай, вай канари. Що излагате нас. Поехме три шпека от истинския Ботев. Няма да се отчайваме канарие, нийе пак ша бъдим на върхъ...саде ботев.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 10.02.2018 г.
+3
 
 
ний буфирити да си гледами насрания отбор дето няма победа в официален мач от 6 месеца. Ботив кво да ги мислим- за последаната година купа и суперкупа сега първа 6-ца и полуфинал за купата, а ний ше се борите да не изпаднем . жалтурите ше се оправят , ами ний да отивами да стисками мадете . саде Локо
-2
 
 
Ти мене, бай Страхиле, не мисли, аз ви цитирам.Вие сами се наричате бездомници,нали домът ви е недостроеният стадион? Хоратав заглавието ясни казват -"вкараха в Коматево", едно е да си на село друго на Лаута.Това са факти, за теб е злоба, приемам, но как този път не ми пожела да "пукна"... Да, не желая нищо хубава на фк ботевЪ, това е само хубаво за ПФК ЛОКОМОТИВ.И още веднъж честито на отборът Ботев, без Ъ-то...
-4
 
 
Честито на Ботев, истинският, а ботевЪ да се замислят как всеки казва Коматево вместо Пловдив. Едно е да кажат Лаута, друго Коматево, кога стадион? Кога ще спрете да бъдете БЕЗДОМНИЦИ?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: