ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Керванът си върви, при нас никога не е имало проблеми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:25 / 23.06.2017Коментари (18)7730
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не изглеждаше притеснен след загубата от кипърския АЕЛ с 0:2. Клубният бос потвърди новината на Plovdiv24.bgче чужденците, които до момента бяха на проби в Локо, ще бъдат освободени.

Ето какво заяви шефът на "смърфовете" на излизане от стадион "Славия":

"Контролата е преглед за това да видим кой ще остане и кой не. Половината си тръгват още сега - чака ги самолетът. Аз държа на юношите, държа на българското и този път ще го наложа. Стига вече сме си правили експерименти".

"Ето сега на мача имаше едно момче, №37, той е на 16 години и беше по-добър от всички, които бяха дошли на проби" (Plovdiv24.bg уточнява за своите читатели, че Крушарски говори за Филип Колев).

"Не ме притеснява тежката програма в началото на сезона. Аз когато дойдох в Локомотив, бяхме на последно място с 0 точки. За 9 мача наваксахме, като бихме и Левски - това мен ме вкара във футбола. Има още 10 дни, мисля, че ще се подготвят добре. В Локомотив никога не е имало проблеми. Керванът си върви и както виждате, всички футболисти са си тук".

Още по темата: общо новини по темата: 228
05.06.2018
01.02.2018
29.01.2018
18.01.2018
13.01.2018
13.12.2017
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Крушарски, разплати се с играчите до последната стотинка, защото ще си навлечеш гнева на публиката ни. Така не се управлъава футболен клуб, шушуминго. Именно заради теб, в Локомотив не доъдоха половин дузина класни футболисти - балгари. И вратаръа Николаъ Банков ще изпуснем заради теб и тогава ще ъадеш дарвото. Ще те изгоним от Лаута с шутове. Да го знаеш. Ти та*ак с локомотивци не мойе да си правиш.
-3
 
 
Крушарски повече действия по малко приказки.Изчисти всичко с момчетата и започни да правиш стадиона .Обеща и го направи.Построи Бесика или ако нямаш пари си върви.Не прави с Локомотив експерименти.Никой няма да ти го прости.Само Локо пд
+2
 
 
Бай Ганьо, ти си най големиа проблем на Локомотив, плати квартирите защото ще изгонят момчетата,,,,,
+1
 
 
"Аз когато дойдох в Локомотив, бяхме на последно място с 0 точки". Когато си тръгнеш, пак ще бъдете на последно място с 0 точки.
-1
 
 
Стамов защо не го прибрахте в Локо,като залагаме на Българското! Марица осъществи пореден силен трансфер в подготовката си за Втора лига. Кършиякалии привлякоха централния защитник Христо Стамов, който за последно игра в тима на Оборище (Панагюрище). Стамов е роден на 2 януари 1994 година в Пловдив. Той е юноша на Локомотив, като има 26 мача за "смърфовете".
+4
 
 
Мисля,че е време да поспреш с "интерестните си " изявления и да си пооправиш дворчето,че е доста неподредено в него. Давай заплати на момчетата редовно,за да им поддържаш морала . Трябват ни нови и класни попълнения ако имаш амбиций да играем в първата 6ца, с тези ще се борим за оставане в групата.Ако искаш да имаме добро посещение на мачовете трябва да има за кого да идваме ,да се радваме и подкрепяме. Никой няма желание да гледа постна продукция и който дойде да ни бие като тъпън. Кога ще се построи Бесика. Тази постройка с 5 скамейки не отива на отбор от нашето ниво. Намери си партньори ,с които заедно да ги направите тези неща.Явно сам не можеш да поддържаш необходимото ниво.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.06.2017 г.
+1
 
 
Тоя започва да става нагъл.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: