ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Войнов: Без основа къщата рухва, в Барса също освобождават играчи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:13 / 15.06.2017Коментари (12)6606
Треньорът на Локомотив Войн Войнов не бе особено разтревожен от факта, че основни футболисти напускат отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът направи обширно изявление пред медиите непосредствено преди началото на подготовката на черно-белите.

"До колкото ми е известно, в Барселона също освобождават футболисти. Нормално е и при нас някои от играчите да си тръгнат. Освен тези, за които вече знаете, вероятно ще има и други", заяви Войнов.

"В събота заминаваме за Боровец. Ще тренираме в Говедарци, където имаме два терена на европейско ниво. Ще трябва да сложим основи, които да ни гарантират добро бъдеще. Защото без основа къщата рухва", допълни още специалистът.

Войн Войнов уточни, че в Боровец ще пристигне солидна бройка чужденци - 7 или 8 на брой. "Няма обаче да бързаме да подписваме договори с никой. Ще преценим добре качествата им", обеща наставникът на Локомотив.

Гледайте пълната пресконференция на Войнов и Чавдар Цветков в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 228
05.06.2018
01.02.2018
29.01.2018
18.01.2018
13.01.2018
13.12.2017
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Какво сравняваш Барса, на Ванчо Траянов и Камбуров ли ще разчиташ, подмладете отбора, след две години ще сме в тройката,,,,,
+2
 
 
Започва да ме хваща срам от такива интервюта....защо е нужно да се говорят глупости...по-добре е да се замълчи като сме насрани .....само сравнението с Барса е супер смешно просто нямам думи ...следва поредният провален сезон и малкото хора ще спрат да ходят на стадиона и ще станем като Славия....
+3
 
 
Голям смях. Първо станете като Барса, после освобождавайте играчи. Там ги освобождават, защото нямат нужда от тях или по една или друга причина не са се напаснали с останалата част от отбора, а не щото не им плащат. Факт е, че за поредна година отборът не спечели нищо съществено, няма да играе в евротурнирите, където всъщност са парите. Никой в България няма да издържа отбор, без да има някаква полза от него. Няма такъв филм! Който си мисли, че да издържаш футболен клуб е 'въпрос на чест и слава', да си свали розовите очила. Тоя пич си тръгва, едно от талантливите момчета отива в Англия.. Като продадат още 2-ма и като разтрогнат 2-3ма и ще цъфнем та ще вържем..
-2
 
 
До Жълтите Доброжелатели,когато вие върнете на КТБ и Държавата 50 милиона откраднати и изядени пари....Тогава същата Държава ще плати на Крушарски а той на Работниците си... НАЛИ ЛЕСНО Е ДА УВЕЛИЧАВАТЕ КАПИТАЛА С НЕПАРИЧНИ СРЕДСТВА! :)Айде слагайте минуси сега:)
Aнонимен
на 15.06.2017 г.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 15.06.2017 г.
-1
 
 
в Барса освобождават , а при нас бягат.Кога ще платите заплатите другарю крушарски ? ще ви съдят за геноцид над работниците си
+1
 
 
Тя къщата зад ВСИ-то от много време е паднала!Лошо качество са строили трудоваците,пък и Веско Марешки помогна малко!
+1
 
 
Ама то не беше 15 ти, то не беше 20 ти, то не беше края на месеца ,след тва ги пуснаха в отпуска с уверението че на 15 ти при представянето на отбора всичко ще се плати ай още една поредна лъжа. С Барселона ще ми се сравняват те, и там били напускали футболисти ахъ и там ма не за неизплатени заплати,не спирали никой от футболистите да си ходи да ама сега, а докъто течеше първенството и ви играеха момчетета и биеха и то без пари и без премиитогава хубаво ви беше нищо не казахте. Питате ли ги как якарат толкова време без пари, после мачове били продавали да продават малко ви е, и вас с крушата да ви продадат ма няма кой да ви вземе, ми при фенчетата същата работа хубаво издържаха клуба и те само пет заплатки ма кво пък толкова важното е да се играе, иначе кът падали що били падали, ро много трудно да се сетиш бе яжте вие хляб и лютеница стойте без пари толкоз време и ша в вида колко ще имате сили да играйте. Футбол се прави с пари Локомотив Пловдив не е за слаби хора неразбиращи от футбол който неможе да издържа клуба вън и следващия да идва моля!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: