ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Краси Димитров: Локото не повярва, че може да спечели
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:11 / 01.12.2008Коментари (0)4221
© Plovdiv24.bg
"Получи се интересно дерби. От гледна точка на качеството на играта мачът не беше на много високо ниво, но имаше доста интересни положения. Сигурен съм, че хората, които са наблюдавали дербито, са останали доволни от показаното от футболистите. Играчите и на двата тима се постараха да направят интересен мач и мисля, че го постигнаха", заяви бившият халф на Локомотив Красимир Димитров след Дербито с Ботев в събота, завършило 2:2. Краси, който пристигна в Пловдив със своя Родопа за шампионатен мач срещу Спартак, каза още:

"Имаше много футбол като за българските стандарти - голове, греди и много положения, което говори положително за мача. Дузпата за Ботев бе доста спорна, но не мога да я коментирам, тъй като гледах мача по телевизията и там не се видя много добре положението. Съдията бе по-близо до ситуацията и смятам, че е отсъдил онова, което е видял. Щом е свирил, значи дузпа е имало. Не мога да отрека обаче, че повечето спорни положения ги свири в полза на Ботев. Той трябваше да изгони техен футболист за второ нарушение, но вместо това му спести картона.

Според мен футболистите на Локомотив не повярваха в победата и затова в крайна сметка Ботев изравниха. Локо има млад и перспективен отбор, но явно на тях им липсва опит. Двама от ключовите футболисти на Локомотив не взеха участие в срещата - Даксон заради контузия и Румен Горанов, който се появи на терена твърде късно. Те двамата липсваха на Локомотив в този мач. Според мен проблемът на Горанов е, че отказа да подпише нов договор и затова е закотвен на пейката. Такива неща се случват в българския футбол за голямо съжаление.

Феновете и на двата отбора се представиха на много високо ниво и смятам, че всички са доволни от липсата на сблъсъци по трибуните. Пловдивското дерби може и да не е по-добро като качества на футболистите от софийското, но със сигурност е много по-атрактивно и по-резултатно. Освен това интригата на Ботев - Локомотив е много по-голяма от на Левски - ЦСКА. Фактът, че зрителският интерес към пловдивското дерби е по-голям, говори сам по себе си.

Учудвам се, че през този сезон Локомотив са толкова слаби като домакин. Те са спечелили 8 точки като гост и 7 на Лаута. Това е недопустимо. Ако си бяха взели мачовете на техния стадион, трябваше да са в шестицата. Всичко обаче идва от ръководството на клуба. Шефовете не правят нищо за отбора, няма и селекция. Младите са добри, но се вижда, че само с младежи не става. Локомотив има потенциал, но трябва да дойдат и качествени играчи, за да тръгне отборът нагоре."

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 69
02.12.2008
01.12.2008
01.12.2008
01.12.2008
01.12.2008
01.12.2008
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: