ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отнесе 19 000 лева глоба!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 16.12.2015Коментари (13)5117
©
Ботев бе глобен с имуществена санкция от 19 000 лева за инцидентите на двубоя с Литекс от 17-я кръг на А група.

"Отложени за разглеждане инциденти извършени по време на срещата от 17 кръг А ФГ ПФК Литекс - ПФК Ботев Пловдив. За скандиране на дискриминационни думи свързани с раса и цвят на кожата от публиката на ПФК Ботев гр. Пловдив, на основание чл.37, ал.4 и във връзка с чл. 16, ал.4, т.1 от ДП на БФС 2015/2016, ДК наказва ПФК Ботев гр.Пловдив с имуществена санкция в размер на 19 000 лева", се казва в официалното решение на Дисциплинарната комисия към БФС.

Още по темата: общо новини по темата: 19
04.12.2015
01.12.2015
01.12.2015
30.11.2015
30.11.2015
28.11.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Време е на новия стадион да има поименни билети! В деня на мача да не се продават билети, а преди това чрез личната карта си купуваш билет. Сядаш на местото и ако искаш да мучиш, ще даваш след това обяснение. Като се наказва даден сектор се взима информацията кой е седял на този сектор, установява се самоличността му и му се връчва платежно нареждане за глоба плюс 5 торно наказание от клубът. Всички от въпросния сектор нямат право на следващия мач да седнат другаде. Аз в Англия тръгнах да муча на един мач и моите приятели ме изгониха. Винаги, когато са насрани определена група привърженици не идват на мачове след това. Хубаво не идвайте, но си купете билети и ги подарете на някого. ЗАРАДИ ПОДОБНИ ГЛОБИ ЩЕ ОТКАЖЕТЕ НОВ ГОЛЯМ СПОНСОР и СТАДИОНА НЯМА ДА СТАНЕ НИКОГА - БЪДЕТЕ СИГУРНИ В ТОВА идиотчета!!
+3
 
 
Това вече е най-тъпото нещо за което могат да те накажат ! Преди години беше масово изпълнение по стадионите, но в днешно време е пълна олигофрения да ти вземат 20 бона за 10-20 идиотчета ! Наказанието е заслужено, изводите са за тези които ще трябва да плащат глобата !
+3
 
 
Камери на всички стадиони би решил проблема.Не може за малцина да страдат мнозина.Хранителната верига Боби и ко се изхранва с глоби.И естествено чрез санкциите на Левски,ЦСКА,Ботев и Локомотив.
+5
 
 
Толкова ли е трудно да се открият тези ,,хубавци,, ? Нали навсякъде има камери , а и нашите фенове сигурно са снимали с телефоните си . Смешно и несправедливо е заради шепа надрусани пубертети да страда клубът и нормалните фенове .
+3
 
 
Значи говедата може да целят футболисти с бомбички,да удрят униформени,да трошат стадиони,а нас да ни наказват за нещо,което дори не може да се докаже.Расистки обиди отправят феновете на всеки един клуб от А група,но наказания е Ботев.Време е Перуката да гори в ада.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Още на първата публикация за мача тук на сайта коментирах за непристойно поведение с маймунските звуци! Къде сте бе, "геройчета" ши*ани? Пак клубът ще плаща, нали! Вие всъщност подкрепяте или го начуквате на клуба ни?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: