ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Глобиха Ботев с 2300 лв. заради пирото в Ловеч, за останалото БФС събира информация
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:41 / 04.12.2015Коментари (3)3170
©
Ботев отнесе глоба в размер на 2300 лева. Дисциплинарната комисия към БФС санкционира "канарчетата" заради използваната пиротехника от бултрасите по време на хореографията им на стадиона в Ловеч.

Останалите инциденти от срещата се оставят за разглеждане до събиране на необходимата информация, обявиха от футболния съюз.

Припомняме, че БФС готви серизна санкция на "канарчетата" за расизъм. Делегатът на двубоя в Ловеч е описал всичко в детайли, а именно - че тъмнокожите играчи на "оранжевите" Данило Асприля, Петрус Бумал и Елтон дос Рейс, са били обиждани на расова основа от страна на бултрасите. Със сигурност при наказание, ръководството на Ботев ще обжалва.

През този сезон БФС вече наложи финансова санкция за расизъм. Става дума за другия пловдивски тим - Локомотив. "Смърфовете" бяха наказани отново след мач с Литекс. А обижданият от техните фенове играч бе именно Асприля.

Ето и становището на ДК:

По доклад

Отложени за разглеждане инциденти от 17 кръг на "А" ФГ от срещата ПФК "Литекс" - ПФК "Ботев"

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А - ДК наказва ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл. 37, ал.1, т.4, б.А, предложение 2 ДК наказва ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Останалите инциденти от срещата се оставят за разглеждане до събиране на необходимата информация.



Още по темата: общо новини по темата: 19
16.12.2015
01.12.2015
01.12.2015
30.11.2015
30.11.2015
28.11.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Преди не много отдавна английските фенове бяха най-необузданите в Европа, а може би и в света, но успяха по-някакъв начин да ги поставят на мястото им и сега са кротки и от агънца.Като ги гледа човек все едно че са на театър. Защо нашето БФС не може да се справи с този проблем ?Или пък не иска, защото сигурно им е по-изгодно да събират парите от санкции и да си правят с тях каквото си искат, като и не се знае къде отиват.Сигурно в някоя гушка.Не може на острова да може, а тука не.Та в България тези, които правят зулумите са една шепа ненормалници, в сравнение с тези в Англия.Държавата вече трябва да налага глоби на БФС за това, че не могат да се справят със задълженията си.
+6
 
 
Напълни се с 19-20 годишни псевдо-националисти и ултрасчета в агитките и на Ботев и Локомотив. Те не са от известните културни фракции, а някакви групички по 20 човека максимум. Безмозъчни инвалиди, които носят глоби всеки втори мач и които изгониха сума ти народ от стадионите. Трябва да има забрана на такива дроиди да присъстват на мачове
+6
 
 
Ботевист съм от 60 години, но все още немога да разбера тъпотата на младите ми съ-фенове. С какво помагат на любимия отбор по този начин? С парите от глобите досега можеше да се построи цял сектор на стадион "Ботев". Но те не могат и не искат да разберат това!? Освен това рискуват щото отборът на Ботев да бъде отстранен от първенството от ФИФА и тогава ще ходят по селата със своите бомбички или по-скоро с факли от папурр от някое крайселско блато.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: