ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев върна двама от отстранените
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:52 / 04.11.2015Коментари (22)8145
© Plovdiv24.bg
Двама от отстранените футболисти в Ботев Йордан Христов и Пламен Николов са върнати в мъжкия състав на тима. Новината съобщи спортният директор на клуба Георги Марков

Той уточни, че това става с решение на старши треньора Ермин Шиляк. Двамата защитници ще тренират от утре с останалите се съотборници от първия състав. Другите двама отстранени Мариян Огнянов и Жоел Чибамба засега ще продължат да се готвят отделно. 

Въпросните четирима футболисти бяха извадени от мъжкия тим на "канарчетата" през миналата седмица. Това стана след загубата на Ботев с 0:1 от Созопол в 1/8-финалния мач за Купата на България, довело до отпадането на "жълто-черните" от турнира.
Още по темата: общо новини по темата: 23
10.11.2015
08.11.2015
08.11.2015
08.11.2015
08.11.2015
08.11.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Пълна аматьорщина!Това ,ако е треньорски щаб и спортно-техническо ръководство,то аз съм швейцарец!Олекват и в очите на футболистите,да не говорим за привържениците!Иди си-дойде си!
+3
 
 
За Мтел, нямам представа, но нещата с новия собственик вървят по план.Да чукнем на дърво, няма никакви спънки за сега.Човека няма да ни прави следващия лудогорец, но ще работи в дългосрочен план.Та в момента няма какво да се тръшкаме за това което става на терена, сезона се доиграва.Никой не е изгонен, никой не е върнат.Тепърва ще се решава какво ще става.Това е причината и Шиляк да остане до края на зимата, просто няма смисъл за месец, два да идва някой, след като няма нищо сигурно нито по състава, нито по селекцията.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.11.2015 г.
+4
 
 
Изтрайте малко, де. И да плюем - файда няма. Видя се, че с малко и несигурни пари - нито селекция, нито отбор се прави. Има голям шанс съвсем скоро да имаме собственик и по-важното - разбиращ от футбол. С такива хора ще изчезне аматьорщината която се шири и в ръководството и в спортно-техническия щаб. И да не е този, има и друг силен вариант. Отделно - на 99% е сигурно логото на Мтел - при дългосрочен договор срещу поразително голяма годишна сума. Само Ботев!
+1
 
 
Заплата-500 лв. Другото като си го заработят, тогава да им се дава.
+3
 
 
Мариян с какво ви докривя,след като лекуваше контузия и все още не е напълно възстановен и във форма?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+11
 
 
С това "ръководство" станахме за смях пред цяла България. Вън хрантутите от Ботев Пловдив.
-4
 
 
Единственият шанс ,да излезем от кризата е да се привлече през зимата класен играч от типа на Асприля от ,,Литекс,,. Това може да стане , като се освободим от някои от сегашните ,,звезди,, със заплати от по 3000 евро . Премахва се тавана на заплатите и за сметка на освободените ,,звезди,, се взема една истинска , която сама да решава мачове .
+15
 
 
Мацата ли остана главния виновник, защото Бамбата не го броя за нищо. Мисля , че Мариян е мъжко момче и винаги се е раздавал според възможностите си. Срамно е да покажеш такава неблагодарност към играч , показал такава лоялност към клуба, играч , който винаги е внасял класа и красота в играта ни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: