ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Васев: Не мога с идването си да обещая шампионска титла за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:27 / 26.07.2015Коментари (23)11947
© Plovdiv24.bg
Не мога като други колеги, още с идването си да обещая шампионска титла. Това каза ексклузивно за Plovdiv24.bg спряганият за нов треньор на Ботев Димитър Васев. Както по-рано ние първи съобщихме, бившият наставник на Локомотив (София) е горещо препоръчан от спортния директор Георги Марков, с когото работеха заедно в "Надежда". Очаква се специалистът, който ще заеме поста на Петър Пенчев, да бъде представен още утре.

Единствено за нашите читатели Васев се съгласи да коментира ситуацията към момента. От думите му стана ясно, че именно той ще е новият треньор на "канарчетата" и е въпрос на време новината да бъде обявена официално. 

"Не се притеснявам да поема Ботев и не мисля, че ситуацията е тежка. Тежките ситуации ги създавате вие медиите. Това е един мач, не е краят на света. Не мисля, че поведението на феновете след загубата беше нормално. Не ме разбирайте погрешно, все още не сме коментирали евентуално мое назначение, искам първо да чуя какви са условията. Не мога като други свои колеги още с идването си да обещая шампионска титла", заяви за Plovdiv24.bg Димитър Васев.

Още по темата: общо новини по темата: 17
31.07.2015
31.07.2015
30.07.2015
29.07.2015
28.07.2015
28.07.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Лев няма и се правят схеми...мача с Монтаня го показа и титла ще видите ама не този век.Връщайте Христола и да се свършва
+2
 
 
Г-н Васев и никой не иска.Сърцата игра,всеотдайност,и себераздаване с клубната фанелка.Друго не искаме.Победите сами ще дойдат.И не веднъж сме доказвали че сме фенове на Ботев.А не на титли,купи и успехи.Успех с любимият ни тим.
+1
 
 
Не коментирай феновете,ако наистина така си казал.....къв си ти бе...ние живеем с този отбор ..40 ,,50 години,,,умната ,не е хубаво да се правиш на отворен...особено след последния мачна локо сф,,
+1
 
 
Мачът с Монтана мирише на нещо нечистоплътно. Казвам го след повече от 24 часа. Реакцията ми не е първична.Нямам информация от вътре.Просто го усещам със сърцето и разума си.Няма да се връщам на развоя на мача, за да излагам аргументи.Болката и обидата са още много силни.Много е лесно веднага да смениш треньора.По този начин ръководството си измива ръцете , казвайки ни- ето само Пепо е виновен и ние го махаме.Не така, аз искам разследване.Нека се чуе мнението на всички замесени в този исторически резил- ръководство, играчи, на Пепо също, на феновете.Иначе доверието вече го няма и няма как да се случи това , което всички искаме - публика, играчи и ръководство да сме заедно и в един юмрук.Само Ботев!
-2
 
 
Абе тоя е гола вода от всякъде.За нищо не става мекерето шопско.Тоя папуняк марков го води като сопол навсякъде с него.Какво му беше на Пепо?Пионките вътре се наговориха да не играят зада го изгонят.В цялата работа пръст има и тоя марков.Всичко идва от него.Въм МЕКЕРЕТАТА ОТ НАШИЯТ ОТБОР.Да си ходят в надежда да пасат овцете на порутеният им стадион.Ботев за Ботевисти
+3
 
 
Не я обещавай, но я постави като цел за постигане.
+6
 
 
Аз нищо не очаквам от Васев, нито от който и да било треньор.Най-много да има някакво подобрение на играта за няколко мача, от еуфория по новото в отбора.Бих очаквал нещо ако се върнат Тошко, Вандер, Иршак, но не и някой си треньор.Поредна треньорска рокада, която няма да доведе до нищо.Скоро ще почнем да ги въртим на ново, то не останаха.
+1
 
 
Не смятам,че трябва да имитирате говедата и да се взимате много на сериозно,разни самозабравили се.Отбора се подкрепя в тежките моменти които са неизбежни.Само Ботев Пловдив.
+1
 
 
Отсега го казвам: този не става за Ботев. Не знам какъв специалист е, но още от първото интервю да тръгне да коментира какви били феновете - при условие, че ги псуваше преди два месеца, не върви! Дерменджиев ми изглежда по-свестен.
Сподели какво ново....
на 26.07.2015 г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: