ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Пенчев: Дадох цялото си сърце и душа за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 31.07.2015Коментари (9)5170
© Plovdiv24.bg
Бившият наставник на Ботев Петър Пенчев изказа своята благодарност към феновете на тима за подкрепата в периода, който водеше "канарчетата".

Пенчев бе уволнен от треньорския пост веднага след позорната загуба с 0:6 от Монтана във втория кръг на А група.

"Завърши един етап от моята треньорска кариера и сега е моментът да благодаря на всички, от които зависеше тя, и на Господ, че имах щастието и възможността да работя за този велик клуб. Голяма признателност и към феновете за подкрепата и щастливите мигове, които преживяхме заедно", заяви Пенчев.

"За едни добър, за други лош - аз вложих за Ботев цялото си сърце и душа, ръководейки се от принципи и ценности, които продължавам да следвам. Вярвам в бъдещите успехи на отбора и знайте "че всичко, което ни се случва, съдейства за нашето добро", завърши Петър Пенчев.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 17
31.07.2015
30.07.2015
29.07.2015
28.07.2015
28.07.2015
28.07.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 31.07.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Пепо, това което казваш сега, не е достатъчно. Нека мине време, обмисли нещата и пак кажи нещо.Нещо се случи на този мач и всички Ботевисти имаме право да го научим.Ще ти кажа как изглеждаха нещата отстрани.Пълна треньорска немощ, приятел.Гамаков губи няколко топки в нашата половина , от които следват голови атаки.Освен , че ги губи , той и не се опитва да спре противника. Вратарчето просто е изперкало, ти обаче стоиш до тъч линията и изглеждаш абсолютно неадекватен. Какви мерки взе и по-скоро, защо не взе. Това ми е интересно.Но най-главният въпрос е, имаше ли бойкот.Ако си мъж , кажи го!Опитвам се да те разбера, защото като повечето Ботевисти, ти се доверих.
+3
 
 
Оценяваме го Пепо,за съжаление по една или друга причина не се получи.Може би следващия път.Успех до тогава!
+8
 
 
Благодаря ти Пепо, не се и съмнявам, че си дал сърцето и душата си за Ботев! Но лично според мен допусна доста грешки, както в селекцията така и в подготовката! Надявам се, че ще се поучиш от грешките си, ще придобиеш още малко опит и решителност и един ден пак ще се завърнеш начело на любимия ни Ботев за да изживеем заедно много незабравими моменти, както в България, така и в Европа! Успех Пепо!
+10
 
 
И аз благодаря на Пепо! Той с Коцето действаха на пожар след уволнението на Вили, и изпълниха поставената задача, класиране в първата шестица. След това започнахме добре, равен в Разград, и отменения гол срещу Литекс като че ли ни пречупи. Загубихме мача, след него не успяхме да компенсираме в София срещу ЦСКА, и тонусът в отбора спадна, качеството на играта вървеше надолу до края на шампионата! Причината е и в това, че бяхме лесно предвидими, и това продължи и през този сезон! Имахме нужда от свежа мисъл в отбора, поради което смяната на Пепо беше належаща!
+9
 
 
Към сърцето и душата трябваше да вложиш и характер, Пепо! Как твоето сърце и душа безмълвно само наблюдаваха позорния мач? Как така поне веднъж не се намеси, не се опита да повлияеш на играта? И защо не намери за нужно да направиш някои смени на полувремето?
+9
 
 
Пепо, благодаря! Но, освен душа и сърце, се изискват и редица други качества за качествен треньор на голям отбор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: