ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев U17 загуби от ЦСКА U17 с гол в последната секунда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:38 / 25.02.2015Коментари (0)2211
Ботев допусна изключително нелепа загуба от ЦСКА в мач от 25-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата в "Коматево" и бе наблюдаван от около 100 зрители, сред които бе и националният селекционер на България до 17 години Александър Димитров.

Двата тима изиграха здрав и равностоен сблъсък, в който пловдивчани имаха по-чистите голови положения, но не успяха да ги реализират. В 4-ата минута Иван Михайлов намери Милко Георгиев, който отигра слабо положението и от чиста позиция стреля неточно. В рамките на само две минути, между 16 и 18, отборите създадоха три чисти положения пред вратите.

Първо в 16-ата минута играч в "червено" получи пас зад гърба на "жълто-черната" отбрана и стреля, но Димитър Стамболийски се намеси отлично и спаси. В ответната атака Йосиф Табаков бе на добра позиция от границата на наказателното поле, но ударът му бе слаб и не затрудни стража. След 60 секунди "армейците" организираха контраатака, завършила с центриране отляво и удар от движение, който прати топката на метър встрани от вратата.

След бурните минути последва период, в който отборите се надиграваха и никой не предприемаше излишни рискове. В 26-ата минута Исмет Рамадан нахлу по десния фланг и стреля, а вратарят се намеси отлично и изби. При последвалия ъглов удар се получи разбъркване и след него топката се озова в Мартин Анастасов, който пробва удар, но той не затрудни стража. В 37-ата минута Милко Георгиев получи топката по лявото крило и се озова на отлична позиция, но не прецени добре ситуацията и се забави с удара, който бе блокиран.

След почивката ситуацията на терена не се промени особено и играта продължи да бъде равностойна. В 43-ата минута Милко Георгиев намери Исмет Рамадан, чийто удар прати топката в аут. В 47-ата минута "червените" организираха продължителна атака, при която топката бе центрирана към наказателното поле на Ботев и играч на ЦСКА засече с глава коженото кълбо, но то не намери очертанията на вратата.

В 57-ата минута футболист в "червено" отправи диагонален удар, но Стамболийски внимаваше и спаси. В 60-ата минута "жълто-черните" изпратиха дълга топка към наказателното поле на "червените", където най-съобразителен се оказа Йосиф Табаков, който с глава отклони топката, но вратарят на гостите се намеси добре и спаси. В 69-ата минута "жълто-черните" пропуснаха ново отлично положение. Исмет Рамадан бе намерен на 10-11 метра от вратата и стреля, но стражът на "армейците" за пореден път се намеси отлично и предотврати сигурен гол.

В 71-ата минута Иван Кирев пробва удар от границата на наказателното поле, но вратарят на "червените" спаси. Множеството пропуски на "канарчетата" бяха наказани в първата минута на даденото от съдията продължение. Милко Георгиев направи безмислен фаул в половината на "жълто-черните", "армейците" изсипаха топката към наказателното поле и се получи кратко меле. Последва удар, Димитър Стамболйиски се намеси добре и изби, но коженото кълбо попадна в играч на ЦСКА, който отблизо не сгреши.

С това положение обаче не приключиха страстите на терена в "Коматево". След изпълнението на центъра "жълто-черните" съумяха да организират атака и Здравко Дерменов бе фаулиран в близост до наказателното поле. Потърпевшият центрира топката, вратарят на "армейците" боксира, а кълбото попадна в Милко Георгиев, който обаче не съумя да уцели опразнената врата и топката кацна на напречната греда.

Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: