ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (8)
Bultras: След 13 години отново Шампиони на България!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:32 / 01.07.2015Коментари (1)3363
©
Юношите на Ботев Пловдив затвориха вчера една от най-успешните страници за "жълто-черния" клуб. С шампионска титла при най-големите, с купа на БФС при родените 2001 и 7 титли в различни турнири на изминалото първенство. Да, много е трудно да се сравняват днес различни периоди и години при юношите, и няма как точно да кажем кой е бил най-успешният набор за клуба ни. Това, което със сигурност можем да отбележим, е че любимият ни клуб върви в една правилна посока в работата си с подрастващите. Нещо, което със сигурност радва многократно повече привържениците на Ботев Пловдив и които биха аплодирали неистово всяка добра изява на нашите момчета по пътя им към мъжкия отбор.

Вчера "канарчетата" родени 1996 година триумфираха с шампионската титла при старша възраст. Те направо смазаха с 3:0 връстниците си от Локомотив (София) във финала на Републиканското първенство в Севлиево. "Жълто-черните" изиграха великолепно второ полувреме, в което реализираха и трите попадения и поставиха на колене софийския отбор. Съжаляваме само, че повече фенове на най-стария футболен клуб в България не успяха да видят този сериозен успех на момчетата на Иван Кочев и да преживят с тях радостта от спечелената титла.

Днес, даже и софийските медии написаха на първите си страници "Ботев е новият шампион". Ние обаче ще отбележим, че Ботев никога не се е отдалечавал от това признание вече 41 години след спечелването на първата титла при старша възраст през 1974-та година. Това се нарича традиция. Последната титла на клуба е преди 13 години с треньор Владо Чернев, а в отбора изпъкват тогава имената на Даниел Божков, Георги Андонов, Георги Аврамов и други, които после заемат сериозно място в мъжкия отбор на Ботев Пловдив.

Какво повече можем да кажем от едно голямо Благодарим ви. Трябва да поздравим и цялата школа, всички треньори и директора Николай Киров - Белия за работата им през последните 5 години. Защото, докато през мъжете минаваха знайни и незнайни чужденци, школата на Ботев говореше с делата си, но оставаше в сянката на представителния отбор. Всички в щаба на Академията вършеха това, което се иска от тях - в някой труден ден да може да захранят мъжкия отбор с качествени футболисти.

Дали този ден идва, само времето и обстоятелствата ще го покажат, а ние бихме били щастливи от този факт!

Само Ботев!

Bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Невероятен и огромен успех...с много благоприятен ефект върху клуба в дългосрочен аспект!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Безплатни тренировки и много награди днес на празник в район "Тракия"
Цяла България страда заради Григор Димитров
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: