ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Всички искаха свободно Локо, после избягаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 19.02.2015Коментари (12)4480
© Bulphoto
Мартин Камбуров е запазена марка в българския футбол. Има 150 гола в "А" група и вече се води легенда на "Локо" (Пд), нищо, че не е сложил край на кариерата си. В най-тежките времена не изостави "смърфовете" и остана да помага на клуба и младите в отбора. Камбуров говори за "Стандарт", след като бе отличен за най-добър нападател за 2014 година.

- Мартине, имате ли специално място за наградите и не отесня ли то вече?
- Действително бройката на наградите ми е внушителна. Затова ще разкрия, че ги давам на баща ми Андрей, който ги пази. Той им е изработил специална витрина и имат свой кът у дома в Свиленград. Истината е, че ако трябваше аз да ги складирам - щях да ги изпогубя половината. Случвало се е.

- Винаги има сръдни около победителите. Според вас справедлив ли бе изборът тази година?
- Да, абсолютно. Не случайно играчите на "Лудогорец" обраха наградите. Именно те прославиха България през изминалата година. Те и тенисистът Григор Димитров. Мнението ми е, че в Разград показаха как трябва да се действа. Имат успешен модел. Всички - от собственик, през щаб и футболисти, заслужават поздравления.

- Да минем сега на темата "Локо" (Пд), какво е настроението в съблекалнята, при положение, че не е тайна, че пари на "Лаута" рядко влизат?
- Няма да се повтарям като обяснявам, че е тежко. Но това е положението. Спасява ни колективът. Всички на "Лаута" сме приятели и се получава. Затова все още го има "Локо". Обединителите са Христо Колев - Бащата и Петър Пашев. Те правят така, че да се чувстваме добре. Мисля, че няма друг клуб в България, който да оцелее в нашето положение. Може би само "Ботев".

- Има ли реални кандидати, които да кажем до месец да поемат издръжката на "Локо". Не може да не сте дочул нещичко
- За съжаление - няма. Към момента можем само да се надяваме. Всъщност много хора се тупаха в гърдите, че искат да видят "Локомотив свободен", за да почнат активно да помагат. Обещанията им се оказаха празни. Всички изведнъж се разбягаха и оставиха клуба на произвола. Добре, че са феновете.

- Може ли Бирсент Карагерен да ви наследи, да почне да вкарва голове, да стане легенда?
- Ще се радвам това да се случи. Зависи си от него. Често го съветвам. Млад е и има качества, остава му да е последователен и да не се разпилява в неща извън футбола.

- Отрази ли ви се скандалът с "черното тото", в който ви забъркаха?
- Най-неприятното за мен е, че в зенита на кариерата ми името ми се въвлече в подобно нещо. Не искам да коментирам нищо по самия скандал и разследване. Само ще кажа, че нямам нищо общо с "черно тото". Името си съм го изковал с голове у нас и чужбина. Даже аз съм бил най-големият радетел за предотвратяване на порочни практики, които вкарваше един бивш бос на "Локо" (Пд).

- За финал - имате ли намерение вече да скъсате с ергенлъка?
- Точно в този момент, докато си говорим, до мен има 2 жени (б.р. смее се). Мисля, че ще ми е трудно да скъсам с ергенлъка. Но се замислям и скоро може да има развитие и новина по този въпрос.

Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Гейййй,въййййй,то в туй Локу и от туй Локу-само лигенди излизат! То няма някой да не е ритал топка на лайнаута и да не е станал лигендъ! И добре-и ся кво-новата лигендъ вика- локуту свободно,ама нема никой! Другътъ лигендъ вика-след 10 ден гат земим купътъ,няма да сме свободни,ша си имаме спонсуръ!И ко ся-свободни ли сте,не сте ли,че бая са обърках.А дано от новия сезон коментаторите да коментират така"ся при нас шъ доди лигендътъ золума,после живата ритаща лигендъ импираторъ,после лигендътъ еду,после и лигендътъ бащата..Къф кеф-само лигенди да зяпаш, ивъъъъъ
+3
 
 
Свободен от какво!!?? Мартине, използваха те потниците..
Сподели какво ново....
на 19.02.2015 г.
-2
 
 
Мартин Камбуров е запазена марка в българския футбол. Има 150 гола в "А" група и вече се води легенда на "Локо" (Пд), нищо, че не е сложил край на кариерата си. В най-тежките времена не изостави "смърфовете" и остана да помага на клуба и младите в отбора. Камбуров говори за "Стандарт", след като бе отличен за най-добър нападател за 2014 година. ЗА ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА ЧЕТАТ - НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ПИЛЕШКИ МОЗЪЦИ .
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 19.02.2015 г.
+4
 
 
защото сте п.тки, затова..
+4
 
 
Ами ти какво искаш,бе Гамбур?Типични за малцинствата са многото празни приказки на племенния съвет в маалата!После всичкото индианец ни чуло,ни видяла за кво иде реч!
+3
 
 
Локо е свободен а?Коко не го броиш така ли?Голяма грешка!Коко е завинаги един от нас!Амъ ний като жАлтити няма да тръгнем от "В"гр,ние си бичеме директно от "Б",но то окръжна!Назддд
+4
 
 
Думите на Коко ,,няма да дам акции на един хулиган,а общинският съветник е един крадец.Без Коко по коковски само където вместо чалгаря е гербераста и кебапчията.200 олигофрена с потници узурпираха властта и резултатите се виждат.Свиленградският примат как целуваше червената фанелка не е истина , сега този низък тотоиграч се прави на мъж.Това може да вирее само в циганско-наркоманското общество зад селскостопанския.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: