ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо изпусна спечелен мач в Поморие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:05 / 07.02.2015Коментари (20)6784
©
Локомотив пропиля два гола аванс в първия си мач от турнира "Поморие къп 2015" срещу Черноморец Бургас и мачът завърши 2:2.

Бирсент Карагарен даде преднина на пловдивчани още 8-ата минута. Заслуга за гола имаше французина Йоан Ласиман, който след самостоятелен пробив успя да намери непокрития в наказателното поле Карагарен и младия талант отблизо вкара коженото кълбо във вратата на Янко Георгиев. 

Мартин Камбуров бе близо до удвояването на резултата в 28-ата минута, но изстрелът му от границата на наказателното поле премина над горната греда на Георгиев.

Три минути по-късно бургазлии създадоха и първото си положение за гол. Галин Димов засече с глава центриране, но без успех.

В края на полувремето Ивайло Димитров от фаул се опита да накаже бившия си отбор, но ударът му от фаул не затрудни Йордан Господинов.

През втората част "смърфовете" продължиха да доминират над своя опонент и логичното се случи в 69-ата минута, когато след ученическа грешка в наказателното поле на "акулите" Камбуров удвои преднината.

Веднага след този гол Христо Колев-Бащата направи редица промени в състава си, като в игра се появиха Скорчев, Костадинов, Якимов, Филипов, Янъков, Молдованов, Скорчев, Османов.

Черноморец се възползва от това и в рамките на 120 секунди успя да възстанови равенството с два бързи гола. Първо Диян Христов засече на празната врата след грешка на Скорчев, а в ответната атака отново той прониза стража на "черно-белите" за 2:2.

Шаби Османов можеше да донесе победата на пловдивчани в края, но ударът му с глава бе спасен от ратаря на Черноморец.

Черноморец - Локомотив 2:2
0:1 Карагарен 8
0:2 Камбуров 69
1:2 Христов 81
2:2 Христов 83

Черноморец: Георгиев, Димитров, Атанасов, Пехливанов, Цонков, Петров, Димов (Хаматов), Даскалов, Христов, Димитров, Калвонски

Локомотив: Господинов, Илиев, Дишлиев, Горданов, Дяков, Траянов, Сандански, Карагарен, де Врийзе, Камбуров, Ласиман (Скорчев, Костадинов, Якимов, Филипов, Янъков, Молдованов, Скорчев, Османов)
Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стига глупави коментари! Това е контрола и резултата не е важен. Важно е да се види формата на всички играчи за да се прецени кой ще играе в първенството и кой не.
+3
 
 
И кому е нужен този престижен турнир в Поморие? Тези пътешествия по време на подготовка са нечувана глупост и ВРЕДЯТ много. За какъв чеп са ако не за ТОТО?
+4
 
 
Първо искам да "благодаря" на "истинките" локомотивци, които изкарват нас-инакомислещите жълтури. Много ми приличат на СДС на времето, който се "отлюспваха, отлюспваха" докото изчезнаха.... Питате къде сме - ами явно не сме на стадиона защото там останаха само 100 човека на мач. И това при 1000 "продадени" карти... Толкова ли не може да се сетите защо и кои сте виновни. Да, във финансова криза сме! И защо тогава питам аз трябваше да се гони Коко, който ЕДИСТВЕН даваше СОБСТВЕНИ пари за Локомотив? Къде са ви спонсорите за които ни лъгахте, че чакат само да махнете Коко?! Изобщо къде ви е достойнството?!
0
 
 
Защо все търсим виновни яв Коко или сегашните.Локо пд е в страхотна финанасова криза и излизане от нея на този етап няма.Да необходим е спонсор но като го няма какво да се прави да се разпадаме ли2??Какво ще се спечели от това Локо пд да изпадне в ъв в група .Само ще загуби футбола защото ще останат отборчета като Лудогорец,литекс,.и т. н.
+3
 
 
Вмирисаната Невестулка и невестулките около нея да се радват, че футболистите излязоха мъже и ще пътуват като хахави да играят този турнир в Поморие. Тези измислени "собственици" провалиха отбора. Хайде сега да се включват наркоманчетата, потниците и кебапчиите и да почват старата плоча как са спасили отбора. От кого? Спасиха го от истинските, от верните фенове, които вече не стъпват на стадиона. Такава подигравка с футболистите, каквато си правят потниците и кебапчиите - и Коко Динев не си е позволявал! Само дано не объркат подготовката на отбора с тези нон стоп пътувания като табор. Да попитам Невестулката, невестулките и останалите потнико-кебапчета - с какво сте по-добри от Динев? Съмненията за тото остават - всъщност, иадосания е прав, че 99 процента от тези съмнения се дължат на локомотивски приказки. Договорите са ви по 1 година. Напускат футболисти. Не плащате редовно. Лагер няма. Пълен въз сте, пълен смях. Коко Динев номер 2. Същите сте като него, с тази разлика, че Коко е играч, пълнеше отбора с маймунчета от дървото, но в България те ставаха звезди. Шапка свалям обаче на тези футболисти герои. Ако не са те, нямаше да има Локомотив Пловдив. Мартин Камбуров, Бащата и всички останали достойни мъже запазиха Локомотив Пловдив. Те спасиха Локомотив Пловдив. Въпреки потнико-кебапите и некадърните им напъни.
+8
 
 
Чета отговорите на коментара на loko_forever и недоумявам . Човекът е отправил саркастично обръщение към сегашното ръководство , които по времето на Коко Динев само чакаха подобен резултат за да вдигнат шум до небето , че това е черно тото .Навремето с такива изказвания те смятаха , че чернят Коко , а всъщност хвърляха тонове кал и помия върху отбора. От тези техни атаки сега всички ни сочат с пръст и казват : " Локомотив е тото отбор ". видяхте ли докъде докарахте отбора господа сега управляващи. Лично аз чух на 2 официални пресконференции неуважавания от мен Ботушаров да говори , че Локомотив по времето на Коко е участвал в черно тото . Естествено без абсолютно никакви доказателства , но една лъжа повтаряна няколко пъти започва да се приема като истина и то дотам , че наши играчи бяха разпитвани за черно тото . Искам дебело да подчертая , че аз изобщо не вярвам в това и напълно споделям коментара на madnazi , направен по-долу . Затова искам да ви призова - бъдете по умерени в изказванията си скъпи локомотивци , защото хората са казали " Волът рие , но върху гърба му пада ". И по леко с квалификациите към локомотивците , които са мнение различно от вашето.
+3
 
 
обръщалка!? БФС да разследва! Браво на рАководството - осигури бюджета до края на сезона с тази обръщалка
0
 
 
Ако есамо за обиграване да но ако се гони все пак тази купа не може да смениш половината състав.Иначе успех момчета пък каквото стане в крайна сметка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: