ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив с класика на старта на 2015
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:51 / 23.01.2015Коментари (68)13033
Локомотив започна по великолепен начин 2015 година, след като спечели с класическото 3:0 над Литекс в контролна среща, изиграна на стадион "Локомотив" в пловдивския квартал "Лаута". Това беше първа проверка и за двата елитни тима по време на зимната подготовка.

В началните минути на двубоя играта беше равностойна, но след първата четвърт "смърфовете" взеха инициативата и в рамките на 120 секунди нокаутираха своя опонент.

В 27-ата минута Локо излезе напред в резултата след група грешка на Винисиус. Стражът на ловчанлии напусна наказателното поле и пресиран от Благой Наков сбърка, а халфът се възползва от това и с удар извън границата на наказателното поле вкара на празна врата.

Само 2 минути по-късно "черно-белите" вкараха втори гол и отново след неразбирателство в отбраната на "оранжевите". Възпитаниците на Красимир Балъков оставиха непокрит Благой Наков след центриране и той от метър не пропусна да се разпише за втори път.

Минути след второто попадение на Наков няколко привърженици на домакините нахлуха на терена. Причината за това стана грубото нарушение на Кристиан Малинов срещу Спас Делев, което доведе до сериозно меле на терена.

През втората част на терена и двата тима заложиха на изцяло нов състав.

В 74-ата минута Локо стигна до нов гол. Негов автор стана Дани Кики. Халфът оформи крайният резултат от дузпа, след нарушение на играч на гостите срещу Бранимир Костадинов.

Локомотив - Литекс 3:0
1:0 Бл. Наков 27
2:0 Бл. Наков 29
3:0 Кики 75

Състав на Локо през първата част: Йордан Господинов (Скорчев), Богомил Дяков, Здравко Илиев, Игнат Дишлиев, Ванчо Траянов, Янко Сандански, Спас Делев, Бирсен Карагарен, Благой Наков, Мартин Камбуров.

Състав на Локо през второто полувреме: Скорчев, Молдованов, Горанов, Вълчев, Де Врийзе, Кики, Костадинов, Филипов, Стамов, Янъков, Мехди Бурабия.

Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Браво на момчетата! Радвам се за Наков, дано се отпуши и в първенството
0
 
 
Пак се е напълнило с педа@и от махалата
-1
 
 
Отново празен стадион.Пловдив за пореден път показа че "пловдивския любимец" не го интересува.Ако и Канал 3 предаваше мача сигурно и тези 130 фена нямаше да отидат.Отбора ви е във финансова криза,ходете му на мачовете купувайте билети за да помогнете.Иначе сте "големи фенове",с СМС не стана ,сега и с билети не помагате.
+4
 
 
Уникална игра!Здраво нашибахме отборчето на селското джудже!Целият ни резервен отбор,включително две нови момчета на проби,надигра доста от титулярите на Латекса!Новият полузащитник от Франция се представи впечатляващо,като единствено му куцаше бързината,но техника и поглед върху играта-на ниво!Спас показа характер и жажда за игра!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+3
 
 
жълтите клюкарки както винаги Локомотив им е на устата ,отколкото жалкото им подобие на отбор.злобеят като дърти циганки.Разбирам ,че ги сърбят гъзовете,но да имат малко търпение,скоро ще им обърнем нужното внимание,което търсят и ще ги начешем подобоващо- мощно в дивия!!!
на 23.01.2015 г.
-2
 
 
Някои хора нямат угодия. Други като "жаки" псевдо-фенове скачат да плюят при всяка загуба заедно с едни други неграмотни индивиди, дето се броят на пръстите на едната ръка. Почваме да ставаме като някои жълтури. Първо казваха че с това управление от цитирам "потници" сме щели да се разпаднем след минимум 2 седмици и да загубим всички мачове. Какво стана? Всички видяхме. Моля хората със селския манталитет да се ориентират към друг отбор, може този от Разград. Локомотив не се коментира, а се подкрепя винаги.
+4
 
 
С тази игра купата е ЧЕРНО-БЯЛА.Само Локо!!!
+5
 
 
като за начало добре като се има предвид че финала ще бъде още по добър ЛОКОМОТИВ Пловдив за пореден път ни накара да се гордеем със него браво момчета със вас сме FOREVER
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: