ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се отказа от лагера в Поморие, Йоан Ласиман се прибра в отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:45 / 26.01.2015Коментари (27)6752
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пд) няма да ходи на лагер в Поморие, който беше планиран от 5 до 19 февруари. Новината съобщиха от управата на клуба. 

Причината за това е, че там "черно-белите" трябва да се готвят основно за изкуствени терени, което създава опасност за футболистите да получат травми. 

Освен това с престоя си в Пловдив и подготовката на клубния стадион в парк "Лаута", където условията са добри ще се спестят доста средства на клуба. 

Иначе локомотивци ще участват на турнира "Поморие къп", като ще пътуват за мачовете си от груповата фаза. На 7 февруари "смърфовете" ще играят с Черноморец, на 12 февруари с Тунджа, а два дена по-късно са финалите. 

Локомотивци вече се отказаха от лагера в Брестник и в момента провеждат такъв в пловдивския хотел SPS. В сряда възпитаниците на треньорите Христо Колев и Петър Пашев приемат отбора на Созопол във втората си контрола от подготвителния период. 

Французинът Йоан Ласиман се прибра днес в Локомотив (Пд) и е се включи в подготовката на отбора. От щаба на "черно-белите" съобщиха, че той е уредил финансовите си взаимоотношения с Локомотив (Сф), заради които пропусна няколко тренировки на "Лаута" през миналата седмица.


Източник: БТА
Още по темата: общо новини по темата: 187
05.03.2015
03.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако се окайе наистина че играчите трйабва да патуват всеки ден до поморие е това ще баде поредната глупост на тези адвокатчета а нейнийат да си продаде бизнеса защото тои щеше да намери спонсор
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 26.01.2015 г.
+1
 
 
Eх, таксиджия да съм сега и да карам локото до поморие ,кеф.
0
 
 
ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА,АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯТ БАЩА!ОТБОРЪТ ВИ МИРИШЕ ОТДАЛЕЧЕ ЗА ВСИЧКИТЕ МАНГАЛИ ПО СВЕТА!
-3
 
 
С лагери или не жьлтите ще ги бием с хендикап това е ясно как е борда ?
+4
 
 
Какво Поморие,какви 5 лева?Наводняват Лаута и не им трябват поморийски кални бани,ще се въргалят на"местна почва"!
+6
 
 
На 5 км от Поморие в Равда има чудесен стадион с нормална трева. На 7 км от Поморие в Несебър има чудесен стадион с нормална трева. На феновете от Лаута не им ли прави впечатление, че се отменя само лагера в Поморие, а отбора ще играе приятелските срещи на изкуствен терен на турнира в Поморие. Отделен въпрос е, че състезателите ще се скъсат да пътуват през ден до морето и ще се натрупа умора преди важните мачове за купата. Причината за отмяна на лагера е в липсата на пари, а не че ще се играят мачовете на изкуствен терен. Назовавайте причините с истинските им имена. Не е срамно да се каже, че няма пари - на всеки се случва...
+10
 
 
Аз съм учуден от мъжеството на тези момчета, за което шапка им свалям на футболистите и на Бащата! Дори съм убеден, че Христо Колев и Васил Николов ще ги подготвят така, че ще сгазят като валяк Локо София! Чакаме спонсори и собственик. Дано се намерят пари. Невестулката да продаде панелката, нали се правеше, че е голям давач на лични пари за отбора. Докъде ни докара нежеланието на кебапчията да плаща наем и да отчита парите от фен-магазина...
+5
 
 
На 5 км от Поморие в Равда има чудесен стадион с нормална трева. На 7 км от Поморие в Несебър има чудесен стадион с нормална трева. На феновете от Лайнаута не им ли прави впечатление, че се отменя само лагера в Поморие, а отбора ще играе приятелските срещи на изкуствен терен на турнира в Поморие. Отделен въпрос е, че състезателите ще се скъсат да пътуват през ден до морето и ще се натрупа умора преди важните мачове за купата. Причината за отмяна на лагера е в липсата на пари, а не че ще се играят мачовете на изкуствен терен. Назовавайте причините с истинските им имена. Не е срамно да се каже, че няма пари - на всеки се случва...
на 26.01.2015 г.
-3
 
 
С оглед на това че на 20-ти февруари играем на Лаута супер важен 1/4 финал срещу Локо София за Кпата на България, наитина е по-добре момчетата да се подготвят в "домашна" обстановка. Друото е че, ако наистина се тренира на изкуствени терени в Поморие, по-добре че сме отказали лагера.
-3
 
 
МНОГО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ НА РЪКОВОДСТВОТО... ВРЕМЕТО В Пловдив Е ПРЕКРАСНО, БАЗАТА И ТЕРЕНИТЕ НА ЛАУТА СА В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, ЗАТОВА НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ДА СЕ ХАРЧАТ ГРЕШНИ ПАРИ, И ДА СЕ ТРЕНИРА НА ИЗКУСТВЕНИ ТЕРЕНИ ДА СЕ ИЗПОКОНТУЗАТ ИГРАЧИЕ НИ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ БАЗАТА НА ЛАУТА СИ НИ Е СУПЕР. МНОГО ПРЕДВИДЛИВ ХОД НА РЪКОВОДСТВОТО. БРАВО.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: