ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев 99 удари Ботев U17 в контролна среща
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 26.01.2015Коментари (0)2336
©
Юношите на Ботев от набор 99 победиха с 2:1 "канарчетата" от U17 в контролна среща. Двубоят се игра на изкуствения терен на клубната база в "Коматево".

Иван Цветанов не можеше да разчита на някои от основните си футболисти, заради получени травми в тренировъчния процес. От своя страна в лагера на Румен Байрев нямаше контузени и наставникът имаше пълен набор от футболисти и пусна два различни състава в двете полувремена, които бяха от по 30 минути.

Родените през 1999-та година стартираха далеч по-добре срещата и в първите 20 минути контролираха случващото се на терена. Още в първите секунди U17 сбъркаха при изнасянето на топката, тя се озова в Мартин Татаров и той стреля, Стамболийски спаси, а коженото кълбо попадна в Георги Стайков, който обаче шутира неточно. В 10-ата минута Милен Златков намери Здравко Жилов в наказателното поле, а халфът с хладнокръвен удар прати топката във вратата - 1:0. Минута по-късно мощен удар на Тони Класанов прати топката на метър от страничната греда.

В 16-ата минута Милен Златков осъществи великолепен пробив по дясното крило и след като преодоля няколко съперника се озова в наказателното поле и шутира, но слабо и неточно. В първите 20 минути възпитаниците на Иван Цветанов не застрашиха по никакъв начин Евгени Бакларов, като дори не успяха да отправят удар по посока на вратата. В 26-ата минута Мартин Татаров остана очи в очи с Димитър Стамболийски, но вратарят се намеси отлично и спаси. В заключителните секунди на първата част родените през 1998-ма година създадоха двете си най-чисти положения. Първо в 29-ата минута Исмет Рамадан проби отляво и центрира остро успоредно на голлинията, но сантиметри лишиха Йосиф Табаков от това да засече топката. Минута по-късно U17 осъществиха отлична акция и след двойно подаване Милко Георгиев се озова сам срещу Евгени Бакларов и шутира, а вратарят показа великолепен рефлекс и предотврати опасността.

След почивката, за разлика от първата част, головите положения пред двете врати бяха изключителна рядкост. В 37-ата минута Йосиф Табаков получи топката отдясно и шутира, а коженото кълбо се удари в ръката на защитник на 99, за което U17 получи дузпа. Зад топката застана Табаков, който с точно изпълнение изравни - 1:1. Последваха минути, в които играта се водеше предимно около центъра на терена. U17 стигнаха до няколко ъглови удара, но те бяха отразени от отбраната на 99. Секунди преди последния съдийски сигнал защитата на U17 сбърка фатално при изнасянето на топката, коженото кълбо се озова във Васил Стоянов, който намери Ерик Смилянов, а нападателят с премерен удар донесе победата за своя отбор.

Стартовите състави на двата отбора:

Ботев U17: Димитър Стамболийски, Здравко Дерменов, Димитър Минчев, Александър Иванов, Костадин Пандев, Иван Михайлов, Мартин Анастасов, Милко Георгиев, Яшар Байрам, Исмет Рамадан, Йосиф Табаков

Ботев 99: Евгени Бакларов, Димитър Калчев, Николай Петков, Юсуф Тарал, Рангел Костурски, Васил Василев, Здравко Жилов, Георги Стайков, Милен Златков, Тони Класанов, Мартин Татаров

Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: