ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
Боби Михайлов за атаките на Любо Пенев: Тежко ми е
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 25.11.2014Коментари (7)5733
© Plovdiv24.bg
"Прекалено ми е тежко да коментирам. Знам, че лично към мен нямаше нападки, но става дума за екипа, с който работя. Ние сме едно". Това заяви пред вестник "24 часа" президентът на БФС Борислав Михайлов по повод обвиненията на бившия национален селекционер Любослав Пенев към футболната централа.

Под ножа на треньора попаднаха членовете на Изпълкома Йордан Лечков, Кирил Домусчиев, Емил Костадинов, Венцеслав Стефанов и вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев. 

"Преди това никога не съм имал проблеми с Пенев", каза Фурнаджиев. "Ясно е, че атаката към мен е заради принципната ми позиция, че когато отборът губи по този начин, редно е наставникът да подаде оставка. Като вицепрезидент не съм на заплата в БФС и не съм взел нито лев. Напротив - фирмата, която представлявам дава за спорта. Били сме спонсор на купата, на професионалната лига, на БОК. Жалко, че Пенев избра този начин, за да се оправдае", добави Фурнаджиев.

Още по темата: общо новини по темата: 93
20.10.2015
14.10.2015
12.10.2015
07.10.2015
01.10.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ох горкия той , или те как се правят на "пръднали в рейса ". Добре де толкова години сменяте треньори и нещата не се променят , не си ли задавате въпроса аджеба защо е така , не е ли време да потърсите вината и във вас самите ...
+6
 
 
Към теб не трябва да има нападки! Към теб трябва да има тояги по тъпата ти и нагла кратуна!
+9
 
 
А, че от 2005 година до сега, под ваше ръководство, сме пропуснали шест големи първенства и не сме се класирали на нито едно, не ти е тежко нали. Обаче като ти кажат истината направо ти прилошава. Сигурно дори сте горди, че сте начело на най - слабото БФС и национален отбор в цялата ни футболна история, защото преди вас, не сме пропускали повече от максимум 2 първенства, световно + европейско, дори нямаме пропуснати две поредни световни, максимум през едно сме се класирали. Нямаш никакво достойнство, нито ти, нито никой от ръководството, само за пари и далавери мислите, за нищо не ставате.
+8
 
 
Колкото са ти танците на дансинга - толкоз ти е и управлението.. Едно пиене дето ти остана, ама то е до гроб. Задмина Батето по пиене, ей! Мизерник и гад в червата си!
+11
 
 
А когато Пенев пусна синчето ти титуляр без да е играл от сумати време нас питаш ли ни колко ''леко'' ни беше да му гледаме резила???
+17
 
 
Абе кво ти е тежкото на теб?!Откакто сте начело на БФС нямаме никакви успехи на националите!Взимате анонимни играчи,които в собствените си отбори са резерви а същевременно не се пускат типичните тарани и голмайстори!Камбуров и Цветков бяха за националния но няма кой да го види!Ами какво да кажем за Златински,Чунчуков и други млади момчета.Викате анонимни чужденци а същевремено най-добрия халф-Даксон така и не получи бг.паспорт,Диего също!Любо Пенев...уж добър треньор ама като разбра,че няма пари в Ботев и избяга веднага?!Ок...парите са важни,но Бащата и Вили и останалите не взимат по 50 бона на месец и пак се справят някак си,особенно Стойчо Младенов,той без пари прави чудеса!Та точно Любчо ги пусна тия анонимници и резерви под ваш натиск и по негово желание естественно и сега се карате като ци.ани!Къде ви са комисиите,къде ви са глобите,къде ви се обучават съдиите?Защо Домуса е навсякъде с теб?Какво прави Лечков там,човек който има присъди,Емо Костадинов...абе всички сте леш!!!Докато драги ми пловдивчани всичко се върти в София и тяхните отбори,така ще е!Бойкот майна!Докато всички мизерници не се махнат от там!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: