ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев изпусна Литекс при U17
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:53 / 24.11.2014Коментари (0)1894
Ботев и Литекс завършиха 0:0 в мач от 19-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на естествен терен №1 на базата на "канарчетата" в "Коматево". Въпреки нулевото равенство положения за гол не липсваха, като за хикса повече могат да съжаляват пловдивчани.

Двата тима започнаха предпазливо срещата и в първите 15 минути липсвахата каквито и да е ситуации пред двамата вратари. В 18-ата минута Мартин Анастасов проби по дясното крило, навлезе в него и пробва удар, но стражът на гостите внимаваше и спаси. В 25-ата минута "жълто-черните" сбъркаха при изнасянето на топката и гостите направиха бърза контраатака, при която играч в "оранжево" получи пас зад гърба на защитата, но Димитър Стамболийски се намеси блестящо и пресече подаването.

Минута по-късно пловдивчани изтърваха отлично положение. Милко Георгиев проби отдясно и намери Исмет Рамадан, който обаче от 10 метра не намери добре топката и тя излезе в аут. В заключителните секунди на първата част късметът отново обърна гръб на "жълто-черните". Ботевистите получиха право да изпълнят свободен удар на границата на наказателното поле, зад топката застан Исмет Рамадан, който стреля, но топката се отклони от напречната греда.

След почивката двата тима продължиха да водят битка за всяка педя от терена. В 46-ата минута играч на гостите получи топката по лявото крило, навлезе в наказателното поле и извади топката към точката на дузпата, кълбото бе избито и попадна в друг играч в "оранжево, който отправи плътен удар от 20 метра, но Стамболийски отново се намеси по превъзходен начин и спаси. В 55-ата минута Ангел Лясков навърза няколко футболиста на Ботев и пробва удар от 25 метра, но топката излезе в аут. В 57-ата минута "оранжевите" върнаха лошо към вратаря си, който от своя страна не изби добре и топката се озова в Яшар Байрам, който пропусна да я вкара в опразнената врата и стреля слабо по земя в тялото на защитник.

В 60-ата минута пловдивчани изпуснаха нова отлична възможност. Иван Михайлов навлезе в наказателното поле на гостите и пусна пас по въздух към Исмет Рамадан, който си спря топката и от няколко метра стреля технично, а коженото кълбо профуча на метър от гредата. В 62-ата минута играч на гостите получи втори жълт и респективно червен картон за нарушение в половината на Литекс. В 68-ата минута Петър Чалъков изпълни свободен удар, топката бе избита и попадна в Александър Иванов, който отправи мощен удар, но топката отново не пожела да влезе във вратата и след кратко меле бе уловена от вратаря. До края на срещата и двата тима не стигнаха до сериозни голови опасности и по този начин си поделиха по една точка.

Съставът на Ботев: Димитър Стамболийски, Петър Тодоров, Димитър Минчев, Атанас Ташолов, Александър Иванов, Петър Чалъков, Иван Михайлов, Мартин Анастасов (58' Иван Кирев), Исмет Рамадан, Яшар Байрам (70' Мартин Татаров), Милко Георгиев

Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: