ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с класика над Марек при U21
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:50 / 10.10.2014Коментари (0)3159
Ботев постигна класическа победа с 3:0 над Марек в отложен мач от 9-ия кръг на първенството при U21. Двубоят се игра на ст. "Беркут" в Брестник заради продължаващите ремонтни дейности по естествените терени на клубната база в "Коматево".

"Жълто-черните" имаха отлична възможност да открият резултата още в 1-ата минута, но останалият сам срещу вратаря на гостите Момчил Цветанов прати топката над вратата. В 7-ата минута Александър Колев изведе Милен Гамаков очи в очи със стража на дупничани, но ударът на халфа мина покрай вратата. В 17-ата минута Момчил Цветанов изпълни по отличен начин свободен удар от 20 метра и откри резултата - 1:0. В 27-ата минута момчетата на Петър Пенчев направиха многоходова атака, преминала през Алекс Колев и Момчил Цветанов, след която топката се озова във Филип Филипов, но ударът на десния бек бе неточен.

В 32-ата минута Станислав Дрянов получи пас зад гърба на "червено-синята" защита, навлезе към наказателното поле и вместо да комбинира с непокритите Алекс Колев и Момчил Цветанов реши да шутира, а ударът му бе отразен. В 41-ата минута Лазар Марин центрира отляво, а Александър Колев с летящ плонж засече топката, но тя мина на сантиметри от десния страничен стълб.

След почивката ситуацията на терена не се промени и "канарчетата" продължиха да бъдат далеч по-активни от гостите си. В 54-ата минута Александър Колев получи топката на добра позиция и пробва удар от границата на наказателното поле, но коженото кълбо прелетя високо над гредата. В 62-ата минута капитанът на "жълто-черните" Християн Казаков направи отличен пробив и след като преодоля няколко противникови футболиста подаде на Горан Галешич, който нахлу в наказателното поле и пробва остър пас, но подаването бе пресечено от защитник.

В 64-ата минута Милен Гамаков преодоля технично двама защитници на Марек до флагчето за ъглов удар и центрира успоредно на голлинията към Александър Колев, но нападателят се размина с топката. В 82-ата минута Горан Галешич изведе Алекс Колев на отлична позиция, а нападателят с плътен удар покачи на 2:0. В 86-ата минута Момчил Цветанов намери Християн Казаков, който стреля от дистанция, но топката мина покрай гредата. В последната минута на редовното време Филип Филипов проби отдясно и шутира, вратарят на гостите изби, но топката се озова в Боримир Карамфилов, който от няколко метра фиксира крайния резултат.

Съставът на Ботев: Мартин Димитров, Филип Филипов, Димитър Мичков, Георги Купенов, Лазар Марин, Християн Казаков, Милен Гамаков (71' Боримир Карамфилов), Горан Галешич, Станислав Дрянов (71' Лъчезар Ангелов), Момчил Цветанов, Александър Колев (85' Емил Камберов)

Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: